Όλα για τη Ζωή μας: Ζενεβιέβ και Λένα Δροσάκη καλεσμένες του Μιχάλη Κεφαλογιάννη
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει τρόπους για να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να ζούμε με ισορροπία.
Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, η εκπομπή εστιάζει στη λειτουργία του θυρεοειδή αδένα, επισημαίνοντας τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτή. Οι ειδικοί παρουσιάζουν όλα τα «όπλα» που μας προσφέρει η επιστήμη για να εντοπίζουμε έγκαιρα τις αλλαγές και δυσλειτουργίες σε αυτόν τον –πολύ σημαντικό για τον οργανισμό– αδένα.
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μιλάει για την εμπειρία της με τους όζους και τον υπερθυρεοειδισμό, από τα πρώτα συμπτώματα που εμφάνισε στην εφηβική ηλικία μέχρι την αφαίρεση του αδένα πριν από δύο χρόνια.
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, ειδικοί αναλύουν την ιδιαίτερη σχέση μητέρας και κόρης, ενώ μαθαίνουμε για τη διατροφική αξία των λαδερών και γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι τα ιατρικά τατουάζ.
Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, η εκπομπή μας καθοδηγεί στην αναζήτηση της ιδανικής σχέσης. Οι ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα αν υπάρχει τέλεια σχέση και, αν όχι, μέχρι ποιους συμβιβασμούς μπορούμε να κάνουμε.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την ηθοποιό Λένα Δροσάκη, η οποία μαζί με τον ψυχολόγο Δημήτρη Σταράκη μιλούν με ειλικρίνεια για την ιδανική σχέση.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται ακόμα τρία ενδιαφέροντα θέματα: οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών στη μακροζωία, πρακτικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας και συμβουλές για μακιγιάζ που καμουφλάρει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
Ολες οι Ειδήσεις
- Λέφσκι Σόφιας – ΑΕΚ 0-0: Όλα στο μηδέν στη Βουλγαρία και η πρόκριση στο Champions League θα κριθεί στην Allwyn Arena
- Η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε με την κόρη της τον πνευματικό της: «Μια ευλογία που έγινε ζωή»
- H Ευγενία Σαμαρά πόζαρε στους «καταρράκτες» Hierve el Agua του Μεξικό: Τι φυσική ομορφιά είναι αυτή
- Μαντόνα: Οι φωτογραφίες από τα γενέθλια της στην Κέρκυρα: Φάτε, προσευχηθείτε, αγαπήστε, πιείτε, χορέψτε, σπάστε πιάτα» έγραψε η βασίλισσα της ποπ
- Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη οδηγός της Mercedes που κινούνταν ανάποδα στην Αθηνών-Κορίνθου – «Ήθελα να στρίψω στο φανάρι και έκανα λάθος», είπε (βίντεο)
- Χαλκιδική: Ο δήμος Πολυγύρου ξήλωσε 100 ομπρέλες και ξαπλώστρες που τις κλείδωναν για να κρατούν θέσεις στην παραλία (εικόνες)
- Ρένα Δούρου: Διέγραψε την Κασιμάτη και ζητά από τη Γεροβασίλη να παραδώσει την έδρα – Με 10 βουλευτές μένει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Ο Απόστολος Μαγγηριάδης επιστρέφει στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook