Η πολιτική επικαιρότητα και η εκλογολογία στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 00:10 στο MEGA.

O βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, oΚοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και η αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου συζητούν με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA τα τρέχοντα της πολιτικής επικαιρότητας.

Επίσης, πόσα γνωρίζουμε στα αλήθεια για το πολυσυζητημένο Ταμείο Ανθεκτικότητας και Ανάκαμψης; Η «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» φωτίζει το θέμα με την πολύτιμη συνδρομή του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, ενώ κορυφαίοι εκπρόσωποι του τραπεζικού συστήματος και της πραγματικής οικονομίας, παραθέτουν τις προσδοκίες, τα ζητούμενα, αλλά και τα εμπόδια που πρέπει να υπερβεί η Ελλάδα για να πετύχει τη μέγιστη αξιοποίηση των πόρων.

Στο στούντιο ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης, με απαντήσεις σε καίρια και πολύ πρακτικά ερωτήματα: Ποιοι μπορούν να πάρουν δάνεια ή επιχορηγήσεις, για τι είδους επενδύσεις ή μεταρρυθμίσεις θα δοθούν τα χρήματα, με ποιους όρους και πότε.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟ MEGA
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook