Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο “Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη προκαλώντας αντιδράσεις. Τα λεγόμενα του σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός στο “Mega Καλημέρα”, μη μπορώντας να κρύψει την ένταση του.

“Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκανε με τη σύγκριση ναρκομανείς και παιδεραστία. Είναι ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, γιατί άλλο ο εθισμός από μια χημική ουσία που κάνει κακό στον εαυτό σου και άλλο ο παιδεραστής, ο οποίος κάνει κακό σε παιδιά”, είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι: “Φυσικά και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη. Τα λόγια του Σάκη έγερναν προς τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν ακούσαμε την υποστήριξή του προς τα θύματα”.

Μάλιστα, τόνισε ότι: “Από εκεί και πέρα όμως εγώ όλο αυτό το πράγμα που δεν μπορεί ο καθένας να πει αυτό που νιώθει και αυτό που θέλει και αμέσως πέφτουμε να τον φάμε, το θεωρώ επίσης τραγικό. Είναι ακριβώς το ίδιο φασιστικό με ό,τι άλλο συμβαίνει. Αυτά τα πράγματα που γίνονται με τις κατάρες και τα cancel, υπάρχει ελευθερία του λόγου. Τι λογοκρισία είναι αυτή; Τι είναι αυτό το cancel culture; Δεν βίασε κανέναν ο Σάκης Ρουβάς! Είπε αυτό που ήθελε να πει, δεν βίασε κανέναν. Ας χαλαρώσουμε λίγο”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook