Η Έλενα Ακρίτα μετά τις υποστηρικτικές δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για το Δημήτρη Λιγνάδη , που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, πήρε θέση επικρίνοντας τον, όπως και πολλοί άλλοι, καλλιτέχνες και πολίτες.

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της στο Facebook έγραψε: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε». Και σε σχόλιο στην ανάρτησή της αναρωτήθηκε: «Όλοι εσείς που μας μιλάτε για την “γνώμη” του Ρουβά και για την “αντίθετη άποψη”, θα λέγατε τα ίδια αν στη θέση του Λιγναδη ήταν ένας αλλοδαπός ή ένας άνεργος;»

Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να αντιδρούν. Η δημοσιογράφος μάλιστα απάντησε τους followers της.

Κάποιος έγραψε: «Από εσάς συγκεκριμένα Elena Akrita αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτό το σχόλιο. Η τοποθέτηση του Ρουβά ήταν ακριβώς η ίδια με των γονιών του Άλκη, η ίδια με του Ζακ… “απαντάμε στη βία με αγάπη».

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε: «Μιλάτε σοβαρά ή τρολάρετε; Ελπίζω το δεύτερο».

Κάποιοι πάλι θυμήθηκαν στο Twitter τότε που η κυρία Ακρίτα είχε φωτογραφηθεί με τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη.

Η ίδια είχε πει στο παρελθόν για τη φωτογραφία της αυτή με τον Λιγνάδη: «Με δαιμονοποίησαν γιατί έχω φωτογραφία με τον Λιγνάδη από πρεμιέρα του Εθνικού και από παρουσίαση βιβλίου. Έχω φωτογραφία με τον Φιλιππίδη, τον Κιμούλη, τον Χαϊκάλη, με τον οποίο έχω δουλέψει τόσα χρόνια. Ο κόσμος για να βγει να μιλήσει πρέπει να βγουν πρώτα τα θύματα. Αν δεν βγουν τα θύματα, δεν μπορείς να βγεις εσύ σαν τρελός να μιλήσεις. Θα φας αγωγή πέντε εκατομμυρίων».

Τα σχόλια στο Twitter:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook