Όσα αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων για το ρύζι που έκλεψε πέρυσι το μοντέλο.

Έξαλλος φαίνεται πως έχει γίνει ο Περικλής Κονδυλάτος με την Κάτια Ταραμπάνκο και τις αναφορές της στον περσινό κύκλο του Survivor και τους πρώην συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο που μπήκε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια αναφέρθηκε στο περσινό θέμα που είχε δημιουργηθεί, όταν συμπαίκτες της την κατηγόρησαν για κλοπή.

Τα όσα είπε, προκάλεσαν την οργή του Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στο Happy Day χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του.

«Δε διαφωνώ με το ότι μπήκε η Κάτια στο παιχνίδι, η παραγωγή μπορεί να κάνει ότι θέλει… Με ενοχλεί όμως, ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που γίνανε πέρυσι και θέλει η Κάτια να βάλει την τελεία τώρα χωρίς να είμαστε παρόντες. Τα γεγονότα όμως είναι συγκεκριμένα. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, ήταν μια κούπα ρύζι, δεν ήταν σακουλάκι. Δεν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος γιατί αν υπήρχαν θα τα τρώγαμε όλοι.

Υπάρχουν φαγητά πεταμένα από υπολείμματα αλλά όχι σακουλάκια με ρύζι που είναι οι προμήθειές μας. Δεν υπάρχει κάπου ωμό ρύζι να το πάρεις. Αυτό που κάνει η Κάτια είναι πάρα πολύ άσχημο, εμπλέκει τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που της φέρθηκαν άσχημα όταν βγήκε έξω. Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου με τη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων» είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Εμείς που ήμασταν μέσα μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε γιατί ξέρουμε τα γεγονότα. Ο κόσμος έξω δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει έναν παίκτη. Τα σχόλια τα υβριστικά που κάνουν για την Κάτια στο προφίλ μου τα σβήνω. Δε φταίμε εμείς που βγήκε η Κάτια έξω και ο κόσμος της έβριζε…

Η άποψή μου είναι ότι προφασίστηκε το αυτοάνοσο γιατί ήταν υπόλογη στην ομάδα και δε μπορούσε να μας αντιμετωπίσει. Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται να μας χαιρετήσει… Αυτός ο τρόπος με τον οποίο έφυγε είναι η μεγαλύτερη παραδοχή ότι δεν είχε τα μούτρα να μας αντιμετωπίσει και βγαίνει τώρα έναν χρόνο μετά να πάρει ρεβάνς. Τη συμπεριφορά είναι αυτή; Δε θα το δεχτεί κανένας από τα παιδιά γιατί έχω μιλήσει μαζί τους και η παραγωγή καλό θα είναι να της πει να μη σχολιάζει όσα έγιναν πέρυσι» είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook