Τι αποκάλυψε η Ντόρα Μακρυγιάννη στην Σίσσυ Χρηστίδου;

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου σήμερα στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι!

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Ήλιος» αρχικά παραδέχτηκε πως δεν έχει καμία σχέση με την ηρωίδα που ενσαρκώνει.

Παρακολουθώντας το βίντεο αφιέρωμα για την ζωή και την καριέρα που είχαν φτιάξει για εκείνη, η ηθοποιός βλέποντας τις στιγμές που είχε ζήσει με τον Πάνο Νάτση δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της.

Η απώλεια του Πάνου Νάτση και το πένθος

«Η δουλειά μας όντως βοηθάει, είναι λίγο σαν ψυχοθεραπεία. Μπορείς να ξεχαστείς, να μπεις στον ρόλο και να φύγεις. Έχω ζοριστεί πολύ με τη δουλειά τη δική μου, δεν υπάρχει το περιθώριο λίγο… Ζορίστηκα πολύ, είμαι πολύ εργασιομανής, τυπική αλλά πριν τον Πάνο επειδή είχα χάσει έναν άνθρωπο δικό μου, πριν τρεις μήνες ήταν η πρώτη τεράστια απώλεια της ζωής μου, πολύ άσχημο, πολύ ξαφνικό. Με τον Πάνο συνειδητοποίησα ότι δεν έχω πενθήσει ποτέ σωστά.

Επειδή έπρεπε να είμαι πάντα εκεί για τη δουλειά. Πρέπει να έχεις χρόνο να πενθήσεις, να το βιώσεις όσο άσχημο κι αν είναι σαν συναίσθημα πρέπει να συμβεί. Όταν δεν σου δίνεται η δυνατότητα και ο χρόνος να το κάνεις σου μένουν… πέρασα μια πολύ άσχημη περίοδο» ανέφερε συγκινημένη η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook