Αυτή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR συναντά τον μοναδικό εν ζωή πρόσφυγα του Πόρου, ο οποίος γεννήθηκε στα ηρωικά Βουρλά της Μικράς Ασίας, μέσα στις φλόγες του πολέμου, το 1922.

Με αφορμή την επέτειο από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής, της μεγαλύτερης τραγωδίας του νεότερου Ελληνισμού, η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR,
με τη στήριξη του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) Νέας Ιωνίας, της ιστορικής Εστίας Νέας Σμύρνης αλλά και Μικρασιατικών Ενώσεων, τιμά το έτος μνήμης με μια σειρά θεμάτων, που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

Μέσα από τις συγκινητικές μαρτυρίες προσφύγων, που συγκλονίζουν ακόμη και σήμερα, ξυπνούν μνήμες και συγκινούν βαθιά, τα σπάνια ντοκουμέντα της εποχής και το πολύτιμο φωτογραφικό υλικό, αναδεικνύονται πραγματικές ιστορίες οικογενειών, γεμάτες από μοναδικά συναισθήματα νοσταλγίας και χαρμολύπης για τις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Αυτή την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» συναντά τον μοναδικό εν ζωή πρόσφυγα του Πόρου, ο οποίος γεννήθηκε στα ηρωικά Βουρλά της Μικράς Ασίας, μέσα στις φλόγες του πολέμου, το 1922. Λίγο πριν κλείσει τα 100 του χρόνια (25η Μαρτίου έχει γενέθλια), ξετυλίγει τις αναμνήσεις του από το βίαιο ξεριζωμό και το χτίσιμο της νέας του ζωής στο φιλόξενο νησί.

Υπεύθυνη εκπομπής: Μαρίκα Μαυρομμάτη
Αρχισυνταξία εκπομπής: Χαρά Αναστασάκη, Ελισάβετ Χατζοπούλου
Συντονισμός εκπομπής: Στέλλα Ζώη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μουκάνης

#StarAlithies #neoprogramma #StarChannelTV #Let’sStar

https://www.facebook.com/staralithies/
https://www.instagram.com/staralithies/

https://www.star.gr/tv/psychagogia/alitheies-me-ti-zina/
https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook