Αφού προβλήθηκε ένα βίντεο με ένα κοριτσάκι που κλαεί και λέει πως δεν θέλει να πεθάνει, η Ελένη Μενεγάκη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό συγκινημένη.

Συγκλονισμένη και με βουκωμένα μάτια ξεκίνησε την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μετά το συγκλονιστικό βίντεο από τον πόλεμο στην Ουκρανία που προβλήθηκε στην εκπομπή της η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό φανερά επηρεασμένη από τη δραματική κατάσταση στη χώρα.

«Καλησπέρα σας. Αυτό το μικρό παιδάκι τα είπε όλα. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι αντίστοιχο και ομολογώ πως ό,τι έχω να σας πω και ό,τι θα συζητήσουμε έχει να κάνει με μία γυναίκα που έχει παιδιά, με μία γυναίκα που έχει αγωνίες, με μία γυναίκα που σκέφτεται τι συμβαίνει στον κόσμο. Το περιμέναμε αυτό μέχρι εχθές; Ξαναλέω ότι δεν είμαι άνθρωπος της ενημέρωσης, δεν είμαι βαθιά μέσα στα πράγματα, ζω όμως σε αυτή τη χώρα και με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου, τι γίνεται στα σύνορά μας, τι γίνεται στην Ευρώπη. Και αναρωτιέμαι: κάπου εκεί κοντά είναι τα σύνορα της Ευρώπης; Αυτή η εισβολή λέγεται εισβολή ή λέγεται πόλεμος; Βλέπουμε αυτά τα νεογέννητα παιδάκια που ξαφνικά τα μετέφεραν σε καταφύγια, το πρόσωπο της δασκάλας με τα αίματα παντού, ανθρώπους να μαζεύουν τα πράγματά τους και να φεύγουν οπουδήποτε μακριά από την πατρίδα τους…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook