Η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Survivor, ενημερώθηκε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία είναι τραγικές. Τα ρωσικά στρατεύματα μπήκαν και στο Κίεβο, με τον κόσμο σε πολύ άσχημη κατάσταση να προσπαθεί να φύγει για να σωθεί από τα πυρά και τις βόμβες, ενώ ήδη οι νεκροί ξεπερνούν τους 200.

Όπως λοιπόν γνωρίζουμε όλοι, από την Ουκρανία κατάγεται η Κάτια Ταραμπάνκο και εκεί μένουν αρκετοί συγγενείς της, όπως η γιαγιά της και η θεία της.

Η μητέρα μάλιστα του μοντέλου, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως η μητέρα της και η αδερφή της με την ανιψιά της έχουν κρυφτεί σε υπόγειο για να είναι ασφαλείς. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε πως νιώθει, ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως δεν κοιμάται τα βράδια.

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο λόγω του Survivor 5 δεν ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μέχρι να δουν τι θα συμβεί. Ωστόσο, λόγω της κατάστασης που είναι τραγική, η παραγωγή πήρε την απόφαση να την ενημερώσει.

Η αντίδραση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly, η Κάτια Ταραμπάνκο μόλις άκουσε από τους ανθρώπους της παραγωγής την κατάσταση που επικρατεί κατέρρευσε ξεσπώντας σε κλάματα, ρωτώντας αν γνωρίζουν πως η οικογένεια της είναι ασφαλείς.

Όπως λοιπόν μας αποκάλυψε η πηγή μας, η παραγωγή που σπάνια μεταφέρει πληροφορίες απ΄ έξω, έκανε για ακόμη μια φορά την εξαίρεση και άφησε την παίκτρια να μιλήσει με την μητέρα της. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δεν μπορούσαν να της απαγορεύσουν να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αφού φώναζε πως θέλει να αποχωρήσει αμέσως από το παιχνίδι για να βρεθεί στο πλευρό της.

Μέχρι και τώρα που γράφουμε αυτές εδώ τις γραμμές γνωρίζουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο ακόμη δεν αποχωρεί, όμως πενθεί για την χώρα της! Βέβαια, η παραγωγή θα την ενημερώνει για ότι γίνεται και αν η κατάσταση χειροτερέψει για την οικογένεια της θα αποχωρήσει αμέσως…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook