Πολύ καλή δουλειά γίνεται τις τελευταίες μέρες στο OPEN με την κάλυψη του πολέμου στην Ουκρανία, μέσα από τα δελτία και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στα μεγάλα ειδησεογραφικά γεγονότα, το OPEN πρωταγωνιστεί και οι τηλεθεατές το εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους.

Η δουλειά που γίνεται από το γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστο Παναγιωτόπουλο είναι αποτελεσματική και με την εμπειρία του καθοδηγεί τους δημοσιογράφους και τεχνικούς του OPEN για το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ το δελτίο «σκαρφάλωσε» σε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης.

Πολύ καλή επίσης η ιδέα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου να «παντρέψει» τους βασικούς παρουσιαστές του κεντρικού δελτίου Πόπη Τσαπανίδου και Γιάννη Παπαδόπουλο στις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Σε υψηλό επίπεδο είναι επίσης οι αναλύσεις των ανταποκριτών του OPEN, ξεχωρίζει ο Μιχάλης Ιγνατίου για άλλη μια φορά, ενώ ο απεσταλμένος τουOPEN, Σωτήρης Δανέζης, στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία δίνει με την εμπειρία του τον καλύτερο εαυτό του για την ενημέρωση των τηλεθεατών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook