Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα Νικολαΐδης-Παναγοπούλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Δανίκα και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου σε μια κοινή παρέα κάπου εδώ κοντά αυτό και τίποτα άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις» ήταν η απάντηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Συζητώντας για τις επίμαχες φωτογραφίες και την απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως πολύ καλά πληροφορημένες πηγές της, που βρίσκονται κοντά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, της μετέφεραν πως ο ίδιος θεωρεί ότι όλο αυτό ήταν στημένο από κάποιους.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, πολύ κοντινή του, ότι θεωρεί πως κάποιος του έστησε αυτή την ιστορία με την Παναγοπούλου. Ήταν σε μια παρέα 10-15 άτομα. Η μόνη στιγμή που ήρθε πιο κοντά με την Κατερίνα είναι η στιγμή που χαιρετήθηκαν και αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες. Οπότε θεωρεί πως κάποιος του την έστησε για να το παρουσιάσει έτσι. Ήταν τόσο ξεκάθαρο πως δε συμβαίνει τίποτα, γιατί η μόνη στιγμή που μίλησαν οι δυο τους ήταν αυτή της χειραψίας» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook