Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» μαθαίνουμε τι είναι το «συναισθηματικό φαγητό», που μας προσφέρει «παρηγοριά» σε δύσκολες στιγμές, και πώς μπορούμε να το περιορίσουμε. Οι ειδικοί εξηγούν πώς επηρεάζει και αυξάνει την όρεξή μας η ψυχική και συναισθηματική μας κατάσταση και γιατί η αλλαγή στον τρόπο σκέψης μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη διαταραχή.

Τη δική της εμπειρία με το «συναισθηματικό φαγητό» και τους δικούς της τρόπους αντιμετώπισης περιγράφει στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη.

Στις υπόλοιπες ενότητες, η εκπομπή μας ενημερώνει για τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την υγεία της επιδερμίδας, παρουσιάζει τα νεότερα δεδομένα για τη σχέση διατροφής και χοληστερίνης και μας δείχνει πώς να ανανεώσουμε τα παλιά μας έπιπλα με χρώματα κιμωλίας.

Την Κυριακή 6 Μαρτίου, η εκπομπή ασχολείται με τον πόνο στη μέση, που μπορεί να ταλαιπωρήσει όλους μας έστω και μια φορά στη ζωή μας. Ποια είναι τα επιστημονικά δεδομένα για αυτό το πολύ κοινό σύμπτωμα και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε οριστικά από τον πόνο στη μέση;

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, που οδηγήθηκε δύο φορές στο χειρουργείο εξαιτίας του πόνου στη μέση.

Στην εκπομπή παρουσιάζεται επίσης ένα ενδιαφέρον θέμα για τις δίαιτες στην εφηβεία, δίνονται πρακτικές συμβουλές για τους… «ξεχασιάρηδες», ενώ μαθαίνουμε πώς να κατασκευάσουμε έναν οικολογικό χαρταετό για την Καθαρά Δευτέρα.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook