Το συγκινητικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Κοντομηνά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο Δημήτρης Κοντομηνάς τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/03). Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στον θάνατο του επιχειρηματία δεν γινόταν να μην αναφερθεί και η Ελένη Μενεγάκη, που είχε συνεργαστεί μαζί του για 15 χρόνια στον Alpha.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, στο τέλος της σημερινής της εκπομπής πήρε τον λόγο και είπε με βουρκωμένα μάτια: «Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή. Από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, πριν περίπου δυο χρόνια, δεν είχα επαφή μαζί του. Θέλω να πω στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε ένα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια για έναν άνθρωπο που εγώ θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι».

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και έστειλε συλλυπητήρια στην κόρη του, Μαρία.

«Δε ξέρω τι εικόνα είχε ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες. Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός που δε σημαίνει ότι μόνο αυτό ήταν στη ζωή του, ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Ήξερε να είναι ακόμα πιο ανοιχτός και ανθρώπινος ακόμα και με αυτούς που ήταν «χαμηλά» στο κομμάτι του σταθμού. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook