Στέφανος Κωνσταντινίδης: Έξαλλος στον αέρα του «Τι λες τώρα» για τον Μαύρικιο Μαυρικίου (video)

O κακός χαμός έγινε στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου και το συνεργάτη της εκπομπής, το δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.
Καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.
Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ερευνητή για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού. Με το που άκουσε το όνομα Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης… έγινε έξαλλος και σηκώθηκε να φύγει από τη θέση του στο στούντιο!
«Πείτε τα για τον Μαυρίκιο…» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και έφυγε, με την Κατερίνα Καραβάτου να τον παρακαλάει να επιστρέψει: «Στέφανε γύρνα πίσω αλήθεια, θα εκνευριστώ λίγο. Έλα πίσω σε παρακαλώ».
Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεψε στο πλατό, ωστόσο αρνιόταν πεισματικά να σχολιάσει ξανά το ίδιο θέμα, με την παρουσιάστρια να δείχνει την έντονη ενόχληση της με τον συνεργάτη της.
«Δεν είναι υποκριτικό αυτό που κάνεις; Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί στην εκπομπή; Από όλα αυτά που έχεις παίξει σε όλες τις εκπομπές;» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Με αγάπη το λέω! Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς» είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο
Ολες οι Ειδήσεις
- Πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 59 ετών ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ
- Ο ΣΚΑΪ ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν: Πρεμιέρα ενημερωτικών εκπομπών Δευτέρα 25 Αυγούστου
- Πρώτο σε τηλεθέαση το ΕΡΤNEWS στη ζώνη μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Λετονία – Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: – Συγκλονιστική διάσωση – Άνδρας με SUP έσωσε πατέρα και δύο παιδιά στην Επανομή (βίντεο)
- «Σιώπησες, μα τα μάτια σου ουρλιάζουν»: Συγκινεί η μητέρα της Ασπασίας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος
- O αγώνας Ριέκα -0 ΠΑΟΚ στην Πέμπτη 21 Αυγούστου στο OPEN
- Ραφαέλα Ψαρρού: «Στον βυθό βρίσκω πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μου» – Βίντεο
- Προ των πυλών ο τελευταίος καύσωνας του καλοκαιριού – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 42 βαθμούς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook