Στέφανος Κωνσταντινίδης: Έξαλλος στον αέρα του «Τι λες τώρα» για τον Μαύρικιο Μαυρικίου (video)

O κακός χαμός έγινε στο πλατό της εκπομπής «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου και το συνεργάτη της εκπομπής, το δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη.
Καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος στον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση.
Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον γνωστό ερευνητή για τον επερχόμενο γάμο του ζευγαριού. Με το που άκουσε το όνομα Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης… έγινε έξαλλος και σηκώθηκε να φύγει από τη θέση του στο στούντιο!
«Πείτε τα για τον Μαυρίκιο…» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και έφυγε, με την Κατερίνα Καραβάτου να τον παρακαλάει να επιστρέψει: «Στέφανε γύρνα πίσω αλήθεια, θα εκνευριστώ λίγο. Έλα πίσω σε παρακαλώ».
Στη συνέχεια, ο γνωστός δημοσιογράφος επέστρεψε στο πλατό, ωστόσο αρνιόταν πεισματικά να σχολιάσει ξανά το ίδιο θέμα, με την παρουσιάστρια να δείχνει την έντονη ενόχληση της με τον συνεργάτη της.
«Δεν είναι υποκριτικό αυτό που κάνεις; Είναι το μοναδικό θέμα που σε ενοχλεί στην εκπομπή; Από όλα αυτά που έχεις παίξει σε όλες τις εκπομπές;» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.
«Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου που δεν επιθυμώ. Δεν μπορώ να έχω κάθε φορά το τετράλεπτο του Μαυρίκιου Μαυρικίου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Με αγάπη το λέω! Δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να πω καθόλου την άποψή μου. Πραγματικά δηλαδή. Θα ζήσουμε από τώρα τον γάμο του καλοκαιριού; Δεν θέλω. Δεν είναι υποκρισία. Υποκρισία είναι αυτό που κάνουμε εμείς» είπε έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο από το επεισόδιο
Ολες οι Ειδήσεις
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
- Δράμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την θανατηφόρα επίθεση της αρκούδας στον ορειβάτη
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook