Σπύρος Μπιμπίλας: Η Σίσσυ Χρηστίδου η πρώτη που κατέθεσε τα 200 ευρώ για το ΣΕΗ
O Σπύρος Μπιμπίλας σε εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε πεί ότι θα ζητά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δίνει συνεντεύξεις 200 ευρώ για το χρόνο του και τα χρήματα θα τα καταθέτουν στο ταμείο του ΣΕΗ.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε λοιπόν σήμερα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πώς η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που έκανε δεκτό το αίτημα του.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη και της ενδεχόμενης διαγραφής τους από το ΣΕΗ, η Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσε 200 ευρώ στο ταμείο του ΣΕΗ.
«Έχω υποστεί πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο χρόνος μου δεν γίνεται σεβαστός από πολλές εκπομπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήταν αιχμηρή η ανάρτησή μου γιατί έχω ζητήσει να δίνεται ένα ποσό στο ταμείο του ΣΕΗ κάθε φορά που βγαίνω σε κάθε εκπομπή. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω Μέχρι να γίνει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή του Mega.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media: «Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας».
Ολες οι Ειδήσεις
- 28η Οκτωβρίου -Το μήνυμα το πιλότου του F-16: Μία λέξη αλλάζει την ιστορία, για τους Έλληνες αυτή είναι το «Όχι» (βίντεο)
- Τραγωδία στην Ισπανία: Τουλάχιστον 39 νεκροί σε σύγκρουση δύο τρένων στο Τολέδο και πολλοί τραυματίες- Φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν δραματικά
- Θεσσαλονίκη -28η Οκτωβρίου: Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση – «Η ελευθερία δεν χαρίζεται, χρόνια πολλά Ελλάδα», το μήνυμα του πιλότου Zeus
- Εκλογές στο Ισραήλ: Οριακό προβάδισμα Νετανιάχου έναντι του Άιζενκοτ αλλά χωρίς αυτοδυναμία – Ρυθμιστές τα αραβικά κόμματα
- Παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν , που απαγορεύεται η στάθμευση , πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
- Και οι κρίσιμες ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές είναι στον ΣΚΑΪ
- Εκλογές στο Ισραήλ – Exit polls : Νετανιάχου και Άιζενκοτ σε αδιέξοδο καθώς και τα δύο μπλοκ δεν καταφέρνουν να εξασφαλίσουν πλειοψηφία
- Pizza Fan: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης Κωνσταντίνος Αντάρας – Σε κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» ο υπαρχηγός Δημήτρης Ηλιόπουλος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook