Σπύρος Μπιμπίλας: Η Σίσσυ Χρηστίδου η πρώτη που κατέθεσε τα 200 ευρώ για το ΣΕΗ
O Σπύρος Μπιμπίλας σε εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είχε πεί ότι θα ζητά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δίνει συνεντεύξεις 200 ευρώ για το χρόνο του και τα χρήματα θα τα καταθέτουν στο ταμείο του ΣΕΗ.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε λοιπόν σήμερα μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook πώς η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν η πρώτη παρουσιάστρια που έκανε δεκτό το αίτημα του.
Πιο συγκεκριμένα, μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των ηθοποιών, Γιώργου Κιμούλη, Πέτρου Φιλιππίδη και Παύλου Χαϊκάλη και της ενδεχόμενης διαγραφής τους από το ΣΕΗ, η Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσε 200 ευρώ στο ταμείο του ΣΕΗ.
«Έχω υποστεί πολύ μεγάλη πίεση γιατί ο χρόνος μου δεν γίνεται σεβαστός από πολλές εκπομπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ήταν αιχμηρή η ανάρτησή μου γιατί έχω ζητήσει να δίνεται ένα ποσό στο ταμείο του ΣΕΗ κάθε φορά που βγαίνω σε κάθε εκπομπή. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητάω και θα επιμένω κάθε φορά που βγαίνω και θα το ζητάω Μέχρι να γίνει» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή του Mega.
Το βράδυ του Σαββάτου, ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στα social media: «Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά την Σίσσυ Χρηστίδου που μετά την συνομιλία μας μέσω skype στην εκπομπή της ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ήταν η πρώτη που κατέθεσε στον λογαριασμό του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) τα πρώτα 200 ευρώ για τους την πραγματοποίηση των στόχων μας και έτσι έδωσε μήνυμα για όλους τους άλλους που άλλωστε δημόσια έχουν πει ότι συμφωνούν με το δίκαιο αίτημά μας».
Ολες οι Ειδήσεις
- Χρήστος Μάστορας για Αντώνη Ρέμο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους: Αυτή την υπέροχη χρονιά την είχα ανάγκη
- Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα στον Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλιά του – «Σ΄αγαπώ για πάντα»
- Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες – Το Α’ Μέρος, το Σάββατο 2 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Βίκυ Καγιά: «Είναι ανεπίτρεπτο να διαβάζουν τα παιδιά μας ότι χωρίζουν οι γονείς τους» (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Οι πρώτες εικόνες από τον εντυπωσιακό γάμο τους ( βίντεο)
- «Φως στο Τούνελ»: Η υπόθεση της Ολυμπίας Κηρύκου 30 χρόνια μετά την εξαφάνιση της – Παρασκευή 1η Μαίου στις 23:20
- Προφυλακίστηκε ο 89χρονος πιστολέρο για τις επιθέσεις σε ΕΦΚΑ και Κεραμεικό – Θέλει να αποζημιώσει με 2000 ευρώ καθένα από τα 5 θύματα που τραυμάτισε
- Survivor: Η αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα και η μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook