Στο αποκλειστικό spoiler για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ένα αναπάντεχο σοκ αναμένεται να περάσει η Μυρτάλη.

Μία εξέλιξη που θα κόψει την ανάσα. Ένας ακόμη χαρακτήρας που φεύγει άδοξα από τη ζωή. Ο Νικήτας πέφτει νεκρός στη γη της ελιάς, με την Μυρτάλη να χάνει το μυαλό της μπροστά στο φρικτό θέαμα.

Ο νεαρός αυτός χαρακτήρας έκανε το λάθος να ερωτευτεί παράφορα την Μυρτάλη Βρεττάκου. Οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, με τις κοινές τους εμφανίσεις στη Μάνη να είναι γεγονός.

Ο Αλέξης θα μάθει πολύ σύντομα πως ο αδελφός του ερωτεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του και θα χάσει τον έλεγχο. Πώς μπόρεσε να προσεγγίσει την Μυρτάλη, πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό; Το τέλος του προβλέπεται φρικτό.

Η Μυρτάλη θα μπει μία μέρα μέσα στο σπίτι της και θα βρει τον αγαπημένο της αναίσθητο. Ο Νικήτας είναι στο έδαφος νεκρός, με μία λίμνη αίματος γύρω του να κόβει την ανάσα, στην γη της ελιάς. Το σοκ θα είναι τεράστιο.

Μία κραυγή οδύνης θα βγει από τα σωθικά της Μυρτάλης. Ο αγαπημένος της κείτεται στο χώμα και ο πόνος είναι αβάσταχτος. Η ίδια είναι πεπεισμένη πως τον σκότωσε ο Αλέξης. Είναι σίγουρη πως η παράνοιά του δεν έχει “γιατρευτεί”. Ο εφιάλτης ξεσπά στην Αρεόπολη και κανείς δεν είναι ασφαλής πλέον.

Η κηδεία του Νικήτα φέρνει δάκρυα σε όλους… Πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα και ποια στάση θα κρατήσει απέναντι στον γιο της; Με ποιον τρόπο θα γλιτώσει ο Αλέξης από την καταδίκη;

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook