Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη κάθονται στον καναπέ του DOT.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης φορά την «Κουλούρα» του Μίνου, η Αθηνά Ευμορφιάδη και η Πελαγία Καζολέα αποδεικνύουν πόσο Survivors είναι, η Τζένη Μελιτά μοιράζεται μία τρυφερή ιστορία αγάπης και οι ηθοποιοί του “Mistero Buffo” απαντούν στις πιο σουρεάλ ερωτήσεις. Γιατί η καλύτερη παρέα γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι το DOT. με τη Νάντια και τον Μίνω.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου, ο Κωστής Μαραβέγιας μιλάει για τη «γυναίκα της ζωής του» όπως αποκαλεί την Τόνια Σωτηροπούλου. Αναφέρεται στον λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν, στο πρώτο τους ραντεβού αλλά και στην πιο συχνή αιτία τσακωμού τους. Ακόμη, εξηγεί γιατί αρχικά δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην τηλεόραση και ως κριτής αλλά και ως παρουσιαστής και μιλάει για τη φιλία του με τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν είναι μόνο το next big thing της τηλεόρασης και του σινεμά, αλλά είναι και αστείος. Στην «Κουλούρα» του Μίνου θυμάται από το celebrity crush που είχε μικρός μέχρι τον ηθοποιό που συνεργάστηκε και τελικά το μετάνιωσε.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει συγκλονιστικά rigatoni με λαχταριστή κρέμα μπακαλιάρου για όσους θέλουν μια διαφορετική συνταγή με ζυμαρικά.

Ομορφιά: Η beauty editor Σουζάνα Κεγγίτση ξέρει ποια 3 συστατικά μπορούν να διατηρήσουν νέα την επιδερμίδα μας όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Βραβεία Όσκαρ: Ιστορίες από την πρώτη – πρώτη απονομή που έγινε σχεδόν έναν αιώνα πριν.

Την Κυριακή 27 Μαρτίου, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η σύζυγός του Αντιγόνη Ψυχράμη είναι τόσο αγαπημένοι και τόσο αστείοι, όσο δείχνουν. Οι κουμπάροι του Μίνου σε μια συνέντευξη που θυμίζει περισσότερο συνάντηση σε σπίτι παρά στην τηλεόραση. Εξηγούν γιατί δεν πηγαίνουν ποτέ τσακωμένοι για ύπνο, θυμούνται αστείες στιγμές της ζωής τους πριν αλλά και μετά το παιδί, ενώ ξεκαθαρίζουν ότι απαντούν σε όποιον τους στέλνει κακίες στα social media.

Πόσο Survivor ήταν τελικά οι Αθηνά Ευμορφιάδη και Πελαγία Καζολέα; Οι δύο παίκτριες θυμούνται από τον πρώτο τους καβγά μέσα στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες που τους έκαναν ανυπόφορη τη συμβίωση, μέχρι το viral κλάμα της Ευρυδίκης.

Οι Μαρία Πετεβή, Νίκος Πουρσανίδης, Νικορέστης Χανιωτάκης, Jerome Kaluta, Δαυίδ Μαλτέζε, Αρετή Πασχάλη και Ελίνα Μάλαμα από τα παρασκήνια της παράστασης “Mistero Buffo” απαντούν στις πιο σουρεάλ ερωτήσεις.

Η Τζένη Μελιτά μας συστήνει τη σκυλίτσα της Μπιζού και μοιράζεται την πιο τρυφερή ιστορία αγάπης.

Ράνια Θρασκιά: Αλλάζοντας τη ζωή μας ακόμα και όταν όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους.

#dot
Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook