Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την εκπομπή της δέχτηκε σχόλια για το χτεσινό ντύσιμο της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς κάποιοι χρήστες δεν θεώρησαν σωστό μια τέτοια μέρα με δύσκολη επικαιρότητα, όπως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, να βλέπουν τη συγκεκριμένη εμφάνιση στην τηλεόραση.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε ένα σακάκι-φόρεμα με ντεκολτέ σε φούξια χρώμα. Λίγες ώρες μετά το τέλος της εκπομπής «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο, ανέφερε τα εξής:

«Σε μια κοινωνία που παραπαίει και μπροστά σε μια απίστευτη κτηνωδία κάποιες δεν σχολίασαν την επαγγελματική μου δεινότητα, τον τρόπο που προσέγγισα το θέμα. Την ευαισθησία μου και τη διακριτικότητά μου αλλά το ντεκολτέ μου.

Όλοι μας είμαστε ανασφαλείς και ίσως λίγο περισσότερο εμείς οι γυναίκες και όσες ταυτίζονται με το συγκεκριμένο φύλο γιατί έτσι μας έχουν μάθει να είμαστε. Το να προκαλείς έναν τέτοιο σεξισμό είναι το ίδιο με το να ανοίγεις πληγές στον εαυτό σου. Κορίτσια, μην ευτελίζουμε ακόμα περισσότερο μια στιγμή που απαιτεί σεβασμό, ευαισθησία και ψυχραιμία για να μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook