Η απολογία της κατηγορουμένης, τα στοιχεία και το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών στη δολοφονία της Τζωρτζίνας και οι μυστηριώδεις θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών από την Πάτρα, είναι το θέμα συζήτησης απόψε στη «ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA στις 23:45.

Την ημέρα της απολογίας της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, η εκπομπή φιλοξενεί ειδικούς με σκοπό να χαρτογραφήσουν τις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης. Η προσωπικότητα της κατηγορουμένης και μητέρας του θύματος, οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, ο πατέρας και το συγγενικό περιβάλλον.

Μπορούν άραγε να προληφθούν ανάλογες τραγωδίες στο μέλλον; Ποια αντανακλαστικά δεν λειτούργησαν και τι πρέπει να αλλάξει στο σύστημα υγείας και πρόνοιας;

Καλεσμένοι στο στούντιο ο βετεράνος του αστυνομικού ρεπορτάζ και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που με τα αποκλειστικά ρεπορτάζ και τις πληροφορίες του όλο αυτό το διάστημα έχει αναδείξει τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, ο νομικός και διδάκτωρ εγκληματολογίας,Παναγιώτης Παπαϊωάννου και η κλινική ψυχολόγος, Μυρσίνη Κωστοπούλου.

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ»
ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΣΤΟ MEGA
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:45

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook