«Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση» τόνισε ο παρουσιαστής

Με το θέμα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα ασχολήθηκε η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης (05/04) και μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την έκπληξη του για κάτι που αφορούσε τον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, κάλεσε τον εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να του ζητήσει να μιλήσει στην εκπομπή.

Και μπορεί, ο Μάνος Δασκαλάκης να μην απάντησε στην κλήση του Γιώργου Λιάγκα, αυτό όμως που άκουσε ο παρουσιαστής τον εξέπληξε δυσάρεστα. Τι ήταν αυτό; Ο ήχος που ακουγόταν όσο βρισκόταν στην αναμονή μέχρι να απαντηθεί η κλήση του. Συγκεκριμένα ακουγόταν ένα λαϊκό τραγούδι.

«Έπαιρνα το πρωί τον Μάνο για να του πω να βγει στην εκπομπή -δεν το σήκωνε- κι έχει λαϊκό τραγούδι ωραίο. Είναι φοβερό. Το τραγούδι είναι του Νικηφόρου. Έχουν πεθάνει τα παιδιά σου και βάζεις ringtone στο κινητό; Δεν είναι ποινικά κολάσιμο, ανθρώπινα μου κάνει εντύπωση. Τι να πω; Μπράβο! Μπράβο στους ανθρώπους που βρίσκουν το θάρρος, εγώ δεν θα μπορούσα», είπε ξαφνιασμένος ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε: «Μπράβο! Μακάρι να μπορούσα κι εγώ να είμαι έτσι. Ζηλεύω που δεν είμαι έτσι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook