Οι Γαλλικές Εκλογές στην ΕΡΤ: Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον πρώτο γύρο των εκλογών, απόψε

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 23:00 η ΕΡΤ1 με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή μεταδίδει τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Η Θωμαϊς Παπαϊωάννου και η Κλειώ Νικολάου από το Παρίσι, όλοι οι ανταποκριτές της ΕΡΤ, πολιτικοί, αναλυτές και δημοσιογράφοι, καταγράφουν και σχολιάζουν το πρώτο κρίσιμο αποτέλεσμα και κάνουν εκτιμήσεις για το δεύτερο γύρο της 24ης Απριλίου.
Η μάχη του Εμανουέλ Μακρόν με τη Μαρίν Λεπέν. Oι επιδόσεις του Ζαν- Λυκ Μελανσόν, του Ερίκ Ζεμούρ και της Βαλερί Πεκρές. Ποσοστά, διαφορές, ο καθοριστικός ρόλος της αποχής, οι μετρήσεις της κοινής γνώμης. Η επόμενη ημέρα.
Τις εξελίξεις στην πιο κρίσιμη αναμέτρηση, των τελευταίων δεκαετιών στη Γαλλία θα σχολιάσουν από του στούντιο του Ραδιομεγάρου ο πρώην επίτροπος της Ε.Ε Δημήτρης Αβραμόπουλος, η πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην επίτροπος της Ε.Ε Άννα Διαμαντοπούλου, ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης και ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.
Η κρίσιμη εκλογική μάχη της Γαλλίας με την εγκυρότητα της ΕΡΤ.
Παρουσιάζει ο Ηλίας Σιακαντάρης.
Μαζί του στο στούντιο ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κολύμβηση: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Απόστολος Χρήστου – Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο (video)
- Έβρος: Σε ελληνικό έδαφος εντοπίστηκαν οι πρόσφυγες– Μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο (video)
- Κορωνοϊός: Εγκρίθηκε στη Βρετανία το εμβόλιο της Moderna που καλύπτει την παραλλαγή Όμικρον
- Τζένη Μπαλατσινού: Οι ευχές της για τον Δεκαπενταύγουστο μέσα από μια οικογενειακή φωτογραφία
- Mε κορωνοϊό και ο Μπουρλά: «Έχω λάβει τέσσερις δόσεις εμβολίου και κάνω αγωγή με Paxlovid»
- Φωτιά στα Πυργιώτικα Αργολίδας -Εκκενώθηκε προληπτικά ξενοδοχείο (video)
- Πρώτη η Στέλλα Στυλιανού και το δελτίο του MEGA
- Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook