Survivor: Το ξέσπασμα της μητέρας του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Μιλώντας στην εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου, χαρακτηρίζοντας τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα «ψεύτικους».
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ η παρουσία του έχει φέρει αναταράξεις στη Μπλε ομάδα. Ο makeup artist έχει έρθει σε σφοδρή κόντρα σχεδόν με όλους τους συμπαίκτες του και κυρίως με τον Τάκη Καραγκούνια και τον Σπύρο Μαρτίκα.
Με αφορμή όλα όσα παρακολουθούσε στο Survivor τις τελευταίες μέρες, η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, Ηρώ θέλησε να τοποθετηθεί μέσω της εκπομπής Love it.
Τι είπε η μητέρα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Η ίδια δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για τα όσα βιώνει ο γιος της, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τον βλέπω καθημερινά, δεν κοιμάμαι. Είναι η δουλειά μου τέτοια που πρέπει να κοιμηθώ, γιατί δουλεύω νύχτα. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ από τις επιθέσεις που δέχεται, γιατί ξέρω το παιδί μου ποιο είναι. Είναι ένα παιδί που έχει χιούμορ, είναι της παρέας. Μπορεί να συμβιβαστεί και να τα πάει καλά με άλλους. Έχει γίνει αυτό, γιατί κάποιοι τον κόντραραν από την αρχή, εγώ αυτό πιστεύω. Είναι ειλικρινής, λέει την αλήθεια, λέει αυτό που πιστεύει, είτε είναι λάθος, είτε σωστό, θα πει αυτό που πιστεύει. Να καθίσει να τα ακούει από όλους και να μη μιλάει; Δεν είναι ο χαρακτήρας του αυτός. Θα απαντήσει ο Κωνσταντίνος.
Θεωρώ ότι ο Τάκης είναι ψεύτικος. Βλέπω στιγμιότυπα που γελάει και πάει να το μαζέψει. Πάει να σκάσει το χαμόγελο και το μαζεύει για να μην τον δει η κάμερα. Και ο Μαρτίκας το ίδιο. Δεν του έδωσαν χρόνο να τον γνωρίσουν. Δεν τον άφησαν να εκδηλωθεί, γιατί είναι ένα παιδί με πάρα πολύ χιούμορ. Εγώ αυτό πιστεύω σαν μάνα. Γιατί ξέρω το παιδί μου. Θέλω να πιστεύω πως θα παραμείνει. Να έχει καταλάβει ο κόσμος αυτά τα ψιλά που λέμε. Θα του έλεγα να προχωρήσει, να έχει πίστη και θάρρος, γιατί θέλει πολύ να μας βοηθήσει στο οικονομικό κομμάτι, εκτός του ότι θέλει για τους δικούς του λόγους να είναι μέσα. Με σκέφτεται πάρα πολύ και μένα και τον πατριό του. Πατέρας είναι για μένα, γιατί τον μεγάλωσε από 9 χρονών. Συγκινούμαι τώρα που τα σκέφτομαι αυτά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Θεσσαλονίκη – Αφροδίτη Νέστορα: Παίρνει εξιτήριο – Απολογείται ο 24χρονος για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της
- Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στο σχόλιο «είσαι μαμά, δεν μπορείς να ντύνεσαι έτσι» μέσα από βίντεο
- H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε διακοπές στις Σεϋχέλλες και φωτογραφήθηκε καλυμμένη μόνο με αφρούς – Εικόνες
- Κυψέλη: Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ρωγμές και καθιζήσεις σε πολυκατοικίες λόγω του μετροπόντικα για τη Γραμμή 4 του Μετρό
- Marfin: Η μαρτυρία του δημοσιογράφου που «έπιασε» πρώτος με τον φωτογραφικό φακό τους «5» – «Eνστικτωδώς έβγαλα τη μηχανή» (βίντεο)
- Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού
- Ρία Ελληνίδου: Οι φωτογραφίες με κίτρινο μπικίνι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
- Οι Ισπανοί κυριάρχησαν απόλυτα απέναντι στη Γαλλία και πέρασαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook