"Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι στο όνομα της Ρούλας, είναι στο όνομα του Μάνου".

Καταιγιστικές οι εξελίξεις γύρω από το μυστηριώδες τηλεφώνημα που έγινε στην Γιώτα Κηπουρού και το T-Live από άγνωστη γυναίκα που όσα δήλωσε έμοιαζαν σε πολλά σημεία με τα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πρώην σύζυγο της και τη νέα του σχέση.

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τα εξής: «Έχοντας ως αδιάσειστα στοιχεία τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου, προκύπτει λοιπόν ότι εκείνη την ημέρα, την 15η Μαρτίου 2022, στις 09:21 πραγματοποιήθηκε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο, στο κινητό τηλέφωνο της κ. Κηπουρού».

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και του ζήτησε να μεταφέρει πως:

«Την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό, είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της γυναίκας αυτής, την ενημέρωσε γι’ αυτά που συζήτησαν με την συγκεκριμένη γυναίκα, μίλησαν για λίγη ώρα και λίγο αργότερα κάλεσε η Ρούλα την Γιώτα και συζήτησαν πάλι το ίδιο θέμα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι στο όνομα της Ρούλας, είναι στο όνομα του Μάνου. Συνεπώς, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει δώσει την κλήση που έγινε από την Γιώτα στην Ρούλα, παρά μόνο την κλήση που έκανε η Ρούλα στην Γιώτα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook