Μας χαρίζουν δύο δώρα εμπειρίας μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια για καλό σκοπό

 Μας χαρίζουν δύο δώρα εμπειρίας μέσω της «Ομάδας Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τεσσάρων παιδιών του MakeAWish

 Με ένα δωρεάν download της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ενισχύουμε την πρωτοβουλία “MAD for a Cause” και κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα. Παράλληλα, διεκδικούμε δύο δώρα εμπειρίας από την Καίτη Γαρμπή και τον Κωστή Μαραβέγια, οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή την σημαντική πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ για τα παιδιά.

Με την είσοδό μας στην εφαρμογή επιλέγουμε εάν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη δημιουργία ενός συλλεκτικού kaitoji μαζί με την Καίτη Γαρμπή ή να περάσουμε μια μέρα στο στούντιο με τον Κωστή Μαραβέγια. Για να κερδίσουμε ένα από τα δύο δώρα, πρέπει να κάνουμε high score στις δοκιμασίες της εφαρμογής. Όσο εμείς μαζεύουμε πόντους στις δοκιμασίες, ο ΟΠΑΠ θα φροντίσει να εκπληρωθούν οι ευχές της 6χρονης Τζάνε, του 3χρονου Θάνου,  της 11χρονης Μαρίας και του 7χρονου Μιχάλη.

Ένας σούπερ ήρωας για τους σούπερ ήρωες

Η Τζάνε είναι ένα αξιολάτρευτο κορίτσι 6 ετών. Η μόνη επιθυμία της είναι να σταματήσει να επισκέπτεται το νοσοκομείο για τη θεραπεία της λευχαιμίας και να περνάει τις ημέρες της σε ένα δωμάτιο μαζί με την Barbie και τον Spider-Μan.

Μεγάλος θαυμαστής του Spider-Man είναι και ο Θάνος. Πρόκειται για ένα αξιαγάπητο αγόρι τριών ετών, που ονειρεύεται να αποκτήσει μια παιδική χαρά για να παίζει, αλλά θέλει να του την φέρει ο ίδιος ο Spider-Man.

Η μικρή βασίλισσα

Η Μαρία είναι μια όμορφη και γλυκιά 11χρονη, που αγαπά να σχεδιάζει, να χορεύει και να φροντίζει την εμφάνισή της. Ευχή της είναι να αποκτήσει ένα βασιλικό δωμάτιο για να νιώθει βασίλισσα μέσα στο σπίτι της.

Η δύναμη στα χέρια του μέσα από μια κονσόλα

 Ο Μιχάλης είναι ένας δραστήριος 7χρονος από την Τρίπολη, που εδώ και αρκετούς μήνες φιλοξενείται σε έναν ξενώνα, δίπλα στο νοσοκομείο όπου κάνει καθημερινά τις θεραπείες του. H μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να αποκτήσει τον δικό του εξοπλισμό Gaming.

Πώς θα δώσουμε ζωή στις επιθυμίες των παιδιών

Η Καίτη Γαρμπή και ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλούν να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» για να διεκδικήσουμε τα δώρα εμπειρίας που προσφέρουν και να συμβάλουμε στην πραγματοποίηση των ευχών των τεσσάρων παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Για να συμμετάσχουμε στη δράση “MAD for a Cause” ακολουθούμε τα εξής απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet μας
  • Επιλέγουμε το δώρο εμπειρίας που θέλουμε να διεκδικήσουμε
  • Συμμετέχουμε στις δοκιμασίες της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους
  • Ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί τις ευχές τεσσάρων παιδιών από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook