Αυτήν την Τέταρτη, τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague παίζουν στο γήπεδο του bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η δράση αρχίζει στις 18:00 με τη Λαμία να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση, έχοντας μάλιστα το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους στο πρώτο ματς, απέναντι στην ομάδα του Φέστα. Μεταδίδει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δύο ώρες αργότερα όλα τα βλέμματα στρέφονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μετά το ισόπαλο 0-0 της Τούμπας καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό. Περιγράφει ο Νίκος Σταματέλος.

Η βραδιά ολοκληρώνεται με μπάσκετ. Στις 22:00 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο, με σκοπό να πάρει τη νίκη και μαζί το προβάδισμα στη σειρά αλλά και το πλεονέκτημα έδρας. Περιγράφει ο απεσταλμένος μας, Νίκος Ζέρβας.

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στους 94,6 με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις ενώ στη συνέχεια ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές και ο λόγος περνάει στους ακροατές.

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook