«Οι 100» Ώρα να τα πούμε! Το νέο, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show - τηλεπαιχνίδι, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάνει πρεμιέρα στη late night ζώνη του Star απόψε Πέμπτη 28/4 στις 23:30!

Παρουσιαστής ο πολυτάλαντος, αγαπημένος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής, ο οποίος θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς θα είναι σταθερά στο πλατό, και θα είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά.

Σήμερα, στην πρεμιέρα της εκπομπής, κάνουν “ποδαρικό” η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά και η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη με captain τον Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Απέναντι τους θα βρίσκεται μια γιγαντοοθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι – αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα – συμμετέχουν ενεργά στην εκπομπή, συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom!

Οι 100 αυτοί άνθρωποι, απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις, που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100, δηλαδή μια ρεαλιστική εικόνα του ποιοι είμαστε ως Έλληνες το 2022!

Πόσοι από τους 100 στοκάρανε χαρτί υγείας στην πρώτη καραντίνα;
Μπουζούκια ή κλαμπ;
Να σε χωρίζουν ή να χωρίσεις;

Αυτά και πολλά ακόμα, απόψε στις 23:00 στο Star Channel

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «Οι 100»:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook