Μια νέα φωτογραφία της χωρίς την προστατευτική μάσκα ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη της στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές».

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε τη ζωή της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το πρωινό που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν η εργασία της, στην εκπόμπή του Σταύρου Θεοδωράκη.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που τράβηξε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, έχει κοινοποιήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας».

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανάρτησε την πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα με αποτέλεσμα το Twitter να πάρει «φωτιά» γεμίζοντας από κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook