Στην αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day».

Με αφορμή την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τον τρόπο που η επί τέσσερα χρόνια συνεργάτιδά του Σίσσυ Χρηστίδου τον αποχαιρέτησε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αποκαλύψει το δικό της παρασκήνιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του “Happy Day” αποκάλυψε πως μπορεί αυτό το τηλεοπτικό διαζύγιο να έκλεισε με έναν αρκετά τρυφερό τρόπο, ωστόσο πίσω από αυτό τον αποχωρισμό υπήρχε μια έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Να μπούμε λίγο στο παρασκήνιο. Μπορεί χθες να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά και στο Instagram πολύ όμορφα και γενναιόδωρα… Υπήρχε όμως ένα τρελό παρασκήνιο πως ο Κωνσταντίνος ήταν βαθιά δυσαρεστημένος. Όχι επί προσωπικού με τη Σίσσυ, αλλά με την εκπομπή. που έχει κάνει σαφή στροφή στα κοινωνικά θέματα. Εγώ δε θα ξεχάσω που πριν ένα μήνα. ένα πρόσωπο που είναι στο τηλεοπτικό lifestyle ρεπορτάζ μου είπε πως “έφυγε ο Βασάλος από την εκπομπή ψάξ’το.” Η αλήθεια είναι πως χθες μπορεί να αποχαιρετίστηκαν πολύ γλυκά, αλλά στο κομμάτι του Χαμογέλα και πάλι πια ένιωθε πως ήταν τελείως διακοσμητικός. Δηλαδή δεν τον ικανοποιούσε καθόλου η παρουσία του. Αυτό γνωρίζω εγώ» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook