Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν όπως θα ήθελαν οι δυο τους.

Κι όμως, το τέλος του Ιάκωβου θα μας προβληματίσει ιδιαίτερα, στην γη της ελιάς. Ο αγαπημένος μας αυτός χαρακτήρας, θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αφήνοντας ένα γλυκόπικρο συναίσθημα.

Πράγματι, ο Ιάκωβος ήρθε στη σειρά, για να βάλει σε τάξη τους Βρεττάκους. Τα έβαλε με όλους όσους υποστήριξαν την αδικία και το συμφέρον τους, αγκάλιασε την αγαπημένη του ανιψιά και ερωτεύτηκε παράφορα την Αθηνά.

Το ειδύλλιο αυτό θα συνεχιστεί κανονικά, με την Αθηνά να αφήνεται στα συναισθήματά της. Ο έρωτας τους θα φουντώσει και οι δυο τους θα αφήσουν στην άκρη το παρελθόν τους. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα δουν την Αθηνά ευτυχισμένη, στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν όπως θα ήθελαν οι δυο τους. Ο φόβος πως η σχέση τους θα αποκαλυφθεί και η έννοια μιας πιθανής “κατακραυγής” από τους Μανιάτες συντοπίτες τους, βάζουν σε σκέψεις το ζευγάρι. Η Αθηνά, σταδιακά, θα αρχίσει να μην αντέχει άλλο αυτό το κρυφτό.

Ο Ιάκωβος, θέλοντας να την βλέπει χαμογελαστή κι ευτυχισμένη, θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει οριστικά από το πλευρό της. Όπως έγινε γνωστό, το τέλος του Ιάκωβου θα γραφτεί με δάκρυα, στη γη της ελιάς.

Ο πρωταγωνιστής θα φύγει στην Ισπανία, αφήνοντας την Αθηνά ελεύθερη, χωρίς έγνοιες και φόβους… Η απόφαση αυτή θα τσακίσει την ηρωίδα, όμως θα καταλάβει πως ήταν το σωστό. Ο Ιάκωβος δε θα επιστρέψει στη Μάνη, θα παραμείνει στην Ισπανία, αναλαμβάνοντας ξανά τις επιχειρήσεις του. Η δεύτερη σεζόν δεν συμπεριλαμβάνει τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη στο καστ.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook