Την πρωτιά στη Eurovision 2022 στην Ουκρανία δίνουν οι προβλέψεις για τον τελικό του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού που θα γίνει το Σάββατο.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για προβλέψεις σύμφωνα με το eurovisionworld.com η Ελλάδα βρίσκεται  στην έκτη θέση για τον τελικό νικητή της Eurovision.

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία στο Pala Olimpico, με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» να παίρνουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Η 25χρονη τραγουδίστρια καταχειροκροτήθηκε στη σκηνή, ενώ τα social media «πλημμύρισαν» με μηνύματα ενθουσιασμού προς την ελληνική συμμετοχή.


Η Αμάντα Γεωργιάδη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εμφανώς ανακουφισμένη αλλά και κουρασμένη, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως: «Νιώθω πολύ καλά, χαρούμενη και υπερήφανη, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είχα ένα χαμόγελο που φάνηκε και στο πρόσωπο μου. Είχα πολύ άγχος, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι η Ελλάδα περνάει στον τελικό. Το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε ωραία».


Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, κάθε εκπρόσωπος, εκτός από τις απαντήσεις στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στον χώρο του Pala Olimpico, τράβηξαν μέσα από κληρωτίδα το μαγικό χαρτάκι που υποδεικνύει το μισό του τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν.

Υπενθυμίζουμε πως η ακριβής σειρά εμφάνισης θα καθοριστεί από τους διοργανωτές μετά και την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη και το «Die Together» θα εμφανιστεί στο β’ μισό στον τελικό του Σαββάτου και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί σε μια από τις θέσεις 14-25.

Η κατανομή των πρώτων δέκα φιναλίστ στα μισά του τελικού έχει ως εξής:

Α’ ΜΙΣΟ
Ελβετία
Αρμενία
Πορτογαλία
Νορβηγία
Ουκρανία
Ολλανδία

Β’ ΜΙΣΟ
Ισλανδία
Λιθουανία
Ελλάδα
Μολδαβία

Οι προβλέψεις για την Ελλάδα

Αν και είναι ακόμα νωρίς, αφού αναμένουμε και τις χώρες που θα περάσουν στον β’ ημιτελικό της Eurovision, το eurovisionworld.com δίνει την Ελλάδα στην έκτη θέση των προβλέψεων για τον τελικό νικητή της Eurovision.

Οι μέχρι τώρα προβλέψεις δίνουν τα παρακάτω αποτελέσματα στην πρώτη δεκάδα του τελικού

1. Ουκρανία
2. Ιταλία
3. Ηνωμένο Βασίλειο
4. Σουηδία
5. Ισπανία
6. Ελλάδα
7. Πολωνία
8. Νορβηγία
9. Oλλανδία
10. Σερβία

Aναφορικά με την τηλεθέαση του πρώτου ημιτελικού, στο δυναμικό κοινό κυμάνθηκε στο 17,7%, ενώ στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 13,6%.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook