«Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη», λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την άποψή του για την εμφάνιση της Ανδρομάχης στον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2022 που διεξάγεται στο Τορίνο, εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είπε πως φωνητικά η εκπρόσωπος της Κύπρου που αποκλείστηκε δεν του άρεσε καθόλου λέγοντας χαρακτηριστικά πως… “μας σκότωσε τα αυτιά”.

«Κάθε τραγουδίστρια όταν είναι αδιάθετη έχει τονική αστάθεια. Γι’ αυτό σε τέτοιους διαγωνισμούς παίρνουν χάπια για να καθυστερήσουν την έμμηνο ρύση.Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να μην ακούει καλά. Με τη σημερινή τεχνολογία αυτό το ξεχνάμε. Εχθές για άλλοθι τη ρώτησα μήπως δεν ακούει καλά…

Μετά έρχεται το στοιχείο του πόσο καλά τοποθετημένη φωνή έχεις… Και τρακ να έχεις αν η φωνή σου είναι σωστά τοποθετημένη δε φεύγεις, άντε τα πέντε πρώτα δευτερόλεπτα να ξεφύγεις αλλά μετά το βρίσκεις.

Το συγκεκριμένο κορίτσι ήταν σε όλο το τραγούδι στονάτη. Στο τέλος δε, έφτασε στο φάλτσο. Μας σκότωσε τα αυτιά. Εγώ όταν το άκουσα, είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει. Και χθες της το είπα ευγενικά» είπε ο Ανδρέας Μικρούσικος.

@alterinfogr Ανδρέας Μικρούτσικος για Ανδρομάχη: «Μας σκότωσε τα αυτιά» #eurovision #eurovisioncy #eurovisiongr #eurovision2022 #turin #andromache #cuprus ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook