Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας με την Αμάντα Γεωργιάδη να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε ο Θέμης Μάλλης στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» του MEGA μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στη Eurovision, μπορεί να φέρει την ανατροπή στη συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία θα εμφανιστεί στην 17η θέση με την Αμάντα Γεωργιάδη και το τραγούδι “Die Together”.

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, όπως είχε διαρρεύσει ανεπίσημα, το δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα της βραδιάς γινόταν πριν την εμφάνιση της συμμετοχής του Βελγίου, το οποίο θα διαγωνιστεί στην 16η θέση.
Ωστόσο αυτός ο σχεδιασμός άλλαξε χθες και η διοργάνωση αποφάσισε ότι το διαφημιστικό διάλειμμα θα γίνει πριν την εμφάνιση της Ελλάδας.

Παρά τις όποιες ανατροπές, η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» είναι αποφασισμένη να δώσει το 100% επί σκηνής και να διεκδικήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τι λένε τα στοιχήματα

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Eurovision World, πρώτη είναι η Ουκρανία και το συγκρότημα Kalush Orchestra με το τραγούδι Stefania.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται το Ηνωμένο Βασίλειο, με τον Σαμ Ράιντερ ενώ αμέσως μετά έρχεται η Σουηδία, με την Κορνέλια Τζέικομπς.

Τέταρτοι είναι οι Ιταλοί Μαχμούντ και Blanco. Την πεντάδα ολοκληρώνει η ισπανική συμμετοχή με το τραγούδι SloMo.

Στην έκτη θέση βρίσκεται η Πολωνία με τον Ochman και το River και ακολουθεί η ελληνική συμμετοχή.

Τη λίστα συμπληρώνουν οι Σερβία, Νορβηγία και Ολλανδία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook