Eurovision – Γιώργος Καπουτζίδης: «Αδερφή είμαι, αλλά καλή αδερφή», η απάντηση του σε σχόλιο (video)
Με θάρρος και ειλικρίνεια απάντησε ο Γιώργος Καπουτσίδης χτες στη Eurovision σε κακόβουλο σχόλιο που δέχτηκε.
Με ακομπλεξάρτιστη διάθεση, όπως πάντα, αντέδρασε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε ένα σχόλιο που δέχτηκε για τη σεξουαλικότητά του.
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με τη Μαρία Κοζάκου, αναφέρθηκε σε έναν χρήστη, ο οποίος σε σχόλιό του τον χαρακτήρισε «κακιά αδερφή».
«Αυτή ήταν η Κορνίλια Τζέικομπς από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο, είναι ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, δεν είπα τίποτα, κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη λεκτική «επίθεση» που δέχτηκε. «Την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη και έξυπνη και επιτυχημένη. Και μη σοκάρεστε, αυτά πρέπει να τα συζητάμε και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, τότε δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και παρουσιαστής.
Δείτε το βίντεο
https://www.youtube.com/watch?v=CGuoStn34sc
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξελέγη ο διάδοχος του Χαμεϊνί: Ο γιός του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί Χαμενεΐ , είναι ο νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν
- Σε κατάσταση συναγερμού η Κύπρος – Έρημο το Ακρωτήρι – Κύμα φυγής από Έλληνες και ξένους φοιτητές (βίντεο)
- Διάγγελμα Μακρόν για τη Μέση Ανατολή: Στέλνουμε εναέρια μέσα και φρεγάτα στην Κύπρο
- Τραμπ κατά Στάρμερ: «Δεν είναι και ο Τσώρτσιλ» – Οργισμένος με Σάντσεθ : Διακόπτει κάθε εμπορική συναλλαγή με την Ισπανία – Επιτέθηκα στο Ιράν γιατί θα μας χτυπούσαν πρώτοι
- Χριστίνα Μπόμπα για τη δημοσιότητα: Έπρεπε να αντιμετωπίσω το «είναι η γυναίκα του Σάκη» και να βρω ποια είμαι επαγγελματικά (βίντεο)
- «Να Μη Σε Δω Ξανά»: Κυκλοφόρησε η επιτυχία της Johanna στο YouTube
- Λέρος: Ελεύθερος ο 17χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του – H κακοποίηση, οι καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, η δουλειά από την ηλικία των 7 ετών και η κατάθεση της μητέρας
- Στη φυλακή για παράνομη είσοδο, ο 36χρονος Γεωργιανός που προσήχθη ως ύποπτος για κατασκοπεία στη Σούδα – Τι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook