Απίστευτη τηλεοπτική στιγμή με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Με αφορμή τον τελικό της Eurovision 2022 επρόκειτο να δούμε την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, το πρωινό της Κυριακής, σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, «Χαμογέλα και πάλι».

Κάτι που ωστόσο δεν συνέβη ομαλά. Και αυτό καθώς οι χρόνοι βγήκαν ελαφρώς εκτός, καθώς μιλάμε για ζωντανή εκπομπή, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την έντονη ενόχληση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου και να μη θέλει να βγει αργότερα αν και η Σίσσυ Χρηστίδου την είχε καλημερίσει πριν περάσει η εκπομπή σε διαφημίσεις..

Ενημερώνοντας στη συνέχεια το τηλεοπτικό κοινό του MEGA, ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε την αμηχανία της ζητώντας μάλιστα και συγνώμη για αυτή την αλλαγή στους χρόνους από την καλεσμένη της. «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε, επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… Της ζητάμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή».

«Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10:20 στη γραμμή, 10:32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Μεγάλου Καναλιού. «Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου».

Το εντυπωσιακό, όμως, είναι πως λίγη ώρα αργότερα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου εξέπληξε τους πάντως καθώς εμφανίστηκε στο πλατό της… απέναντι εκπομπής, Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη. Και δη στο πλατό!

«Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω! Ευχαριστώ» αναφώνησε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, κατά την είσοδο στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής, δίχως βεβαίως να κάνει καμία αναφορά στην παρεξήγηση με την Σίσσυ Χρηστίδου. Σπάνια αλλά συμβαίνουν και αυτά στις ζωντανές εκπομπές…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook