«Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενη και εύχομαι να έκανα περήφανους όλους τους Ελληνες», η πρώτη δήλωση της Αμάντας Γεωργιάδη μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας στη Eurovision.

Ύστερα από 30 χρόνια, από το 1992, για πρώτη φορά η Ελλάδα με το τραγούδι της Αμάντας Γεωργιάδη στην 66η Eurovision συγκεντρώνει τόσο υψηλή βαθμολογία στις κριτικές επιτροπές (6η θέση).

Η Αμάντα Γεωργιάδη επιστρέφει σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και λίγο πριν τη άφιξη στην Ελλάδα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας τρεις φωτογραφίες μέσα από το Para Olimpico στο Τορίνο.

Η Αμάντα Γεωργιάδη, , πόζαρε με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον σύντροφό της, στην πρώτη, ενώ στην τρίτη φωτογραφία ο αγαπημένος της πανηγυρίζει έξαλλα. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη! Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους οπαδούς και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά!! Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους – είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί» έγραψε η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις