Αναλύει τους ημιτελικούς Ολυμπιακός-Αναντολού Εφές & Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης

Η ώρα του Final Four της Euroleague έφτασε. Την Πέμπτη 19 Μάϊου διεξάγονται στο Βελιγράδι οι δύο ημιτελικοί της διοργάνωσης και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Μίλαν Τόμιτς.

Ο πρώην αστέρας του Ολυμπιακού, που έχει συμμετάσχει σε δέκα Final Four, σαν παίκτης και σαν προπονητής, αναλύει τον μεγάλο ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές (Πέμπτη 19/05, στις 19:00).

Τονίζει τη σημασία της επιστροφής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση μετά από πέντε χρόνια και αναφέρει ότι η παρουσία 10.000 φιλάθλων της ομάδας θα μετατρέψει τη Stark Arena σε Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Υποστηρίζει ότι αν η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καταφέρει να σταματήσει τα δύο μεγάλα αστέρια της Εφές, τους Βασίλιε Μίσιτς και Σέιν Λάρκιν, θα καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Ο νυν προπονητής του Περιστερίου σχολιάζει επίσης τον άλλο ημιτελικό, τον ισπανικό εμφύλιο, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 22:00.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook