Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Κατά την υποδοχή της η Ιωάννα Μαλέσκου χόρεψε αρκετή ώρα νωχελικά με τον Νίκο Μουτσινά υπό τους ήχους μουσικής μέχρι να ετοιμαστεί το σκηνικό στο οποίο και τελικά κάθισαν.

Η παρουσιάστρια του «Love it» συναντήθηκε μετά από πολύ καιρό με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» ο οποίος τη ρώτησε τον λόγο που έκαναν τόσο καιρό να βρεθούν με εκείνη να απαντά με χιούμορ,
«Έχουμε να τα πούμε πάρα πολύ καιρό. Αυτό όμως δεν οφείλεται σε εμένα. Δεν ευθύνομαι εγώ… Για όλα εγώ ευθύνομαι. Και οι μικροευθυνίτσες που μοιράζονται πάλι σε μένα καταλήγουν. Τι κάνω λάθος;»

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου εξομολογήθηκε πως υπήρξε ένα διάστημα κατά το οποίο ένιωσε να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα ωστόσο πλέον έχει βρει την ισορροπία μέσα της.

«Είμαι πολύ του μέτρου και της διακριτικότητας. Ίσως να το έχω παρατραβήξει για να προστατευτώ λίγο.

Αισθάνθηκα ότι ήμουν στο μάτι του κυκλώνα για ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να το θέλω και να το προκαλέσω. Αυτό με έκανε λίγο να μαζευτώ, να αποστασιοποιηθώ και να δω τι πραγματικά θέλω. Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου. Δε θέλω το τελείως απομονωμένο. Μου αρέσει να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Μου αρέσει να βρίσκω εγώ αυτό που με γεμίζει. Τον πυρήνα μου εγώ τον έψαχνα. Το βρήκα αυτό το “κάτι” που με γεμίζει και είναι αυτό που με έχει κάνει να αλλάξω» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν θέλω το τελείως απομονωμένο αλλά να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Έψαχνα τον πυρήνα μου και το μέσα μου το αναζητούσε αυτό το κάτι. Το βρήκα και με έχει κάνει να αλλάξω. Δεν με επηρεάζουν πλέον πράγματα στο βαθμό που με επηρέαζαν. Το δουλεύω πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook