Η Αρετή περιμένει με ανυπομονησία τον Δημοσθένη και την Ασπασία

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη «Γη της Ελιάς» καθώς δύο νέα πρόσωπα ο Δημοσθένης (ρόλο που θα έχει ο Κούλλης Νικολάου) και η Ασπασία θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη φέροντας τα πάνω – κάτω.

Η Αρετή περιμένει με ανυπομονησία τον Δημοσθένη και την Ασπασία

Όπως γράφει το youfly, η Αρετή νιώθει πολύ μόνη μετά τα όσα της έχουν συμβεί. Ακόμη κι ο γιός της ο Στέφανος την αποφεύγει υπενθυμίζοντας της κάθε τόσο τα λάθη που έχει κάνει.

Ο μόνος άνθρωπος που δείχνει να καταλαβαίνει την Αρετή είναι η Ασπασία η ξαδέλφη της με την οποία μιλά καθημερινά στο τηλέφωνο. Η Αρετή δεν βλέπει την ώρα και τη στιγμή που θα έρθει η Ασπασία με το σύζυγο της τον Δημοσθένη στην Αρεόπολη. Την παρακαλεί να συντομέψουν τον ερχομό τους για να έχει επιτέλους δικούς της ανθρώπους κοντά της προκειμένου να λέει το πόνο της.

Η Ασπασία τη καθησυχάζει και της ανακοινώνει ότι πολύ σύντομα μαζί με το Δημοσθένη θα βρίσκονται στην Αρεόπολη. Η Αρετή χαίρεται και αδημονεί για την ώρα που θα τους έχει δίπλα της.

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία συναντούν Στάθη και Αρετή

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», ο Δημοσθένης με την Ασπασία καταφθάνουν στη Μάνη και πάνε κατευθείαν στο καινούριο τους σπίτι. Και οι δύο δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους από τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν γίνει στο σπίτι τους. Δείχνουν ενθουσιασμένοι που βρίσκονται ξανά στη Μάνη.

Ο Δημοσθένης εκτός από ξάδελφος του Στάθη και της Αρετής είναι ο αρχηγός της συμμορίας στην οποία εμπλέκεται και ο συμβολαιογράφος της Αρεόπολης, ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος.

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία συναντώνται ξεχωριστά με το Στάθη και την Αρετή και τα λένε. Ο Δημοσθένης επιδιώκει συνάντηση και με τον Κωνσταντίνο στη διάρκεια της οποίας του τρίζει τα δόντια και του ζητεί να είναι πιο προσεκτικός στις δουλειές που του αναθέτει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook