ΕΣΗΕΑ: Δικαίωση των συναδέλφων σε ΔΟΛ, Ναυτεμπορική και MEGA
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
«Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, χαιρετίζουν την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία ρύθμισης της εκκρεμότητας που αφορά τους μισθούς και τις αποζημιώσεις των συναδέλφων μας σε επιχειρήσεις που έχουν τεθεί σε ειδική διαχείριση όπως ο ΔΟΛ, η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ και το MEGA.
Η νομοθετική ρύθμιση που εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και ψηφίστηκε από τη Βουλή την προηγούμενη Πέμπτη, έτυχε της αποδοχής της κυβέρνησης και ευρείας διακομματικής υποστήριξης, αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας των Ενώσεων του κλάδου και των εκπροσώπων των εργαζομένων ώστε να πάψει η ταλαιπωρία των απλήρωτων συναδέλφων στα μέσα ενημέρωσης που έχουν τεθεί σε ειδική διαχείριση.
Μετά την τελευταία θετική εξέλιξη καλούμε τον ειδικό διαχειριστή των ανωτέρω μέσων ενημέρωσης να συμμορφωθεί, τόσο με τις έως σήμερα εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις, όσο και με την νομοθετική ρύθμιση του θέματος, ώστε οι συνάδελφοι μας να λάβουν σύντομα ό,τι τους οφείλεται και να αποφευχθεί περαιτέρω άσκοπη ταλαιπωρία τους.
Tα Δ.Σ. των Ενώσεων:
- τονίζουν για άλλη μια φορά ότι το δικαίωμα των εργαζομένων για τη διεκδίκηση των αυτονόητων αιτημάτων τους στο ακέραιο, είναι βασικό, θεμελιώδες και αναφαίρετο
- στέκονται αλληλέγγυα στο πλευρό συναδέλφων μας. μέχρι την καθ’ ολοκληρία απόδοση των οφειλόμενων δεδουλευμένων και όλων των νόμιμων αποζημιώσεων. Τα Δ.Σ των Ενώσεων
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξελέγη ο διάδοχος του Χαμεϊνί: Ο γιός του, Μοτζτάμπα Χοσεϊνί Χαμενεΐ , είναι ο νέος Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν
- Σε κατάσταση συναγερμού η Κύπρος – Έρημο το Ακρωτήρι – Κύμα φυγής από Έλληνες και ξένους φοιτητές (βίντεο)
- Διάγγελμα Μακρόν για τη Μέση Ανατολή: Στέλνουμε εναέρια μέσα και φρεγάτα στην Κύπρο
- Τραμπ κατά Στάρμερ: «Δεν είναι και ο Τσώρτσιλ» – Οργισμένος με Σάντσεθ : Διακόπτει κάθε εμπορική συναλλαγή με την Ισπανία – Επιτέθηκα στο Ιράν γιατί θα μας χτυπούσαν πρώτοι
- Χριστίνα Μπόμπα για τη δημοσιότητα: Έπρεπε να αντιμετωπίσω το «είναι η γυναίκα του Σάκη» και να βρω ποια είμαι επαγγελματικά (βίντεο)
- «Να Μη Σε Δω Ξανά»: Κυκλοφόρησε η επιτυχία της Johanna στο YouTube
- Λέρος: Ελεύθερος ο 17χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του – H κακοποίηση, οι καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού, η δουλειά από την ηλικία των 7 ετών και η κατάθεση της μητέρας
- Στη φυλακή για παράνομη είσοδο, ο 36χρονος Γεωργιανός που προσήχθη ως ύποπτος για κατασκοπεία στη Σούδα – Τι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook