Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας με τη Βόρεια Ιρλανδία στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Εθνική Ομάδα ξεκινάει απόψε, στο Μπέλφαστ κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, την προσπάθειά της για διάκριση στο Nations League. Παίρνει μέρος στο δεύτερο όμιλο της τρίτης κατηγορίας, στον οποίο συμμετέχουν ακόμα το Κόσοβο και η Κύπρος.

Στόχος της είναι η πρώτη θέση στον όμιλο για δύο λόγους. Ο ένας είναι για να ανέβει στη δεύτερη κατηγορία του Nations League και ο δεύτερος για να έχει μία ακόμα ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει το εισιτήριο από τα προκριματικά.

Οι νικητές των ομίλων, στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη κατηγορία του Nations League, αν δεν έχουν προκριθεί στα τελικά, θα μπορούν να διεκδικήσουν μέσω play off τρία εισιτήρια (ένα ανά κατηγορία) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές

Στις 21:45 ξεκινάει το σημερινό πρώτο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στο Nations League με τη Βόρεια Ιρλανδία, για το οποίο το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές.

Η Βόρεια Ιρλανδία τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πίσω από την Ελβετία και την Ιταλία. Έκανε ζημιά στην Ιταλία, με το 0-0 στο Μπέλφαστ, στην τελευταία αγωνιστική. Την έστειλε στα μπαράζ, όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης αποκλείστηκε από τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Εθνική Ομάδα δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Γουστάβο Πογέτ στον πάγκο της και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το Nations League κόντρα σε μία ομάδα που είναι η βασική αντίπαλός της για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο αγώνας Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Στη Σεβίλλη το ντέρμπι Ισπανίας-Πορτογαλίας

 

Στην πρώτη κατηγορία του Nations League ξεχωρίζει το ντέρμπι του δεύτερου ομίλου ανάμεσα στην Ισπανία και την Πορτογαλία, το οποίο ξεκινάει στις 21:45, στη Σεβίλλη. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν η Τσεχία και η Ελβετία.

Η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Η Πορτογαλία κατέκτησε το 1ο Nations League, κερδίζοντας με 1-0 στον τελικό την Ολλανδία. Η Ισπανία έφτασε στον τελικό στο 2ο Nations League και ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλλία.

Το ντέρμπι Ισπανία-Πορτογαλία προσφέρεται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook