ΕΡΤ: Εξωτερικός συνεργάτης ο άνδρας που εισέβαλε στο Ραδιομέγαρο

Άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας της ΕΡΤ που ακινητοποίησαν εγκαίρως τον άνδρα που οπλισμένος με ένα ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ, αμέσως κινητοποιήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου και κλήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν γρήγορα να τον ακινητοποιήσουν. Ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:
«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ρωσία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή που χτυπά ο σεισμός των 8,8 Ρίχτερ – Σε χειρουργείο οι γιατροί προστατεύουν με τα σώματα τους τον ασθενή
- EMY- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους
- Αυτοπυρπολήθηκε μια γυναίκα έξω από την Αίγλη Ζαππείου
- Λέκκας: Ο σεισμός στα ανοιχτά της Ρωσίας είναι στους 10 ισχυρότερους της σύγχρονης ιστορίας (βίντεο)
- Tρομακτικός σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Σε Ιαπωνία, Χαβάη και Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι – Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις – Βίντεο
- Στο χειρουργείο ο 15χρονος Δημήτρης που έπαθε θερμοπληξία – Βρέθηκε συμβατό μόσχευμα
- Johanna: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού»
- Υπερψηφίστηκε με 166 «ναι» η πρόταση της ΝΔ για σύσταση Eξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook