Άμεση ήταν η αντίδραση των ανδρών ασφαλείας της ΕΡΤ που ακινητοποίησαν εγκαίρως τον άνδρα που οπλισμένος με ένα ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής.

Ο 30χρονος άνδρας αρχικά εισέβαλε με το αυτοκίνητο του στον περίβολο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή σπάζοντας την προστατευτική μπάρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΡΤ, αμέσως κινητοποιήθηκε η ασφάλεια του κτιρίου και κλήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατάφεραν γρήγορα να τον ακινητοποιήσουν. Ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook