ΣΚΑΙ: Το HAPPY TRAVELLER συνεχίζει το ταξίδι του στην Άνδρο
Το προηγούμενο Σάββατο, η οικογένεια του Happy Traveller ξεκίνησε ένα ονειρεμένο ταξίδι στην Άνδρο. Καθώς όμως, η Άνδρος είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, ένα επεισόδιο δεν ήταν αρκετό.
Γι’ αυτό και το Σάββατο 14 Ιουνίου, συνεχίζει το ταξίδι της στο πανέμορφο νησί, εξερευνώντας όλα όσα δεν πρόλαβε να δει στο πρώτο μέρος.
Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πηγαίνουν στα δυτικά του νησιού με το χωριό Στενιές και την ιερά μονή της Αγίας Μαρίνας που μοιάζει με απόρθητο φρούριο. Κάνουν πεζοπορία στον ποταμό Άχλα για να δουν ένα πέτρινο τοξωτό γεφύρι που για λίγο θα τους κάνει να νιώσουν ότι είναι στην Ήπειρο. Μετά από λίγο περπάτημα, παράλληλα με το νερό του ποταμού, αντικρίζουν τους εντυπωσιακούς καταρράκτες στη Γερολίμνη Άχλα.
Οδηγούν στην ενδοχώρα του νησιού, περνώντας από εντυπωσιακά τοπία με γραφικούς οικισμούς ενώ στην παραλία Κυπρί συναντούν πρωταθλητές windsurf που κάνουν μία από τις πιο εντυπωσιακές και καινοτόμες εκδοχές του surf που μοιάζει σαν να αιωρούνται πάνω από το νερό.
Πηγαίνουν βόλτα στο γραφικό Μπατσί με το φως της μέρας αλλά και βράδυ που είναι ακόμα πιο γραφικά. Συνεχίζουν, θαυμάζοντας τη δυτική ακτή της Άνδρου που έχει και τους αρχαιότερους οικισμούς του νησιού. Επισκέπτονται το γραφικό Κόρθι στα νότια όπου βλέπουν ιστορικά κτήρια, δοκιμάζουν την πιο διάσημη συνταγή της Άνδρου και εξερευνούν τη πασίγνωστη παραλία “Της γριάς το πήδημα” με τον εμβληματικό βράχο μέσα στο νερό.

default
Τέλος, ανεβαίνουν στην πιο εντυπωσιακή κορυφή του νησιού, στο άνω κάστρο της Άνδρου ή αλλιώς κάστρο της Φανερωμένης. Στο σημείο αυτό, η θέα, η τοποθεσία και η όψη των ερειπίων της αρχαίας πόλης πάνω στα βράχια κάνουν τους happy travelers να ονομάσουν το μέρος “Μάτσου Πίτσου των Kυκλάδων”.
#HappyTraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες
Κάθε Σάββατο στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

default
Ολες οι Ειδήσεις
- J2US – 12o LIVE: Eurovision fever! To απόλυτο πάρτι της τηλεθέασης – Δείτε βίντεο
- Πειραιάς: Ελεύθερος ο σύντροφος της 24χρονης, η οποία βρέθηκε στο κενό από τον 7ο όροφο – Tι εξετάζουν οι αρχές
- Άγιοι Ανάργυροι: Σε τρώγλη με άθλιες συνθήκες ζούσαν τρία ανήλικα παιδιά – Συνελήφθησαν οι γονείς για παραμέληση
- Eurovision 2026: Απόψε η Ελλάδα με τον Akyla και το «Ferto» στον Μεγάλο Τελικό που θα μεταδώσει η ΕΡΤ1
- Η νέα ανάρτηση – μυστήριο του Αλέξη Τσίπρα για το κόμμα του
- Πλακιάς κατά Καρυστιανού «Τολμά, αυτή που δημιούργησε την αθώωση του Καραμανλή; Αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι;»
- Eurovision 2026: Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο Τελικό με τον Akyla – Πως διαμορφώνονται τα προγνωστικά
- Το Happy Traveller στο Μπουένος Άιρες Το Γ’ Μέρος, το Σάββατο 16 Μαΐου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook