CashorTrash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30  στο Star και στο CashorTrash!

Σήμερα, Κυριακή 5 Ιουνίου,στο CashorTrash, τέσσερα νέα, ιδιαίτερα και ασυνήθιστα αντικείμενα  θα εκτιμήσει ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής  και θα διεκδικήσουν οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, ΆνταΠανά, Ιόλη Χιωτίνη,Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης.

Τι κοινό μπορεί να έχει μια αγρότισσα, ένα πρώην μοντέλο και μια τραγουδίστρια; Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται την Μαρίνα στα κόκκινα και δίνονται όλες οι απαντήσεις! Η ιδιοκτήτρια του πρώτου αντικειμένου της εκπομπής είναι μια πολυτάλαντη, δυναμική και άκρως σύγχρονη γυναίκα. Με την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που γνωρίζει τον στόχο της, η αγρότισσα περνάει μηνύματα σε όλες τις γυναίκες, ότι η ομορφιά και η περιποίηση είναι κανόνας για όλες ανεξαρτήτως επαγγέλματος.  Η Λαρισαία πωλήτρια αφήνει όχι και τόσο ευχαριστημένη το δωμάτιο  εκτίμησης. Παρά την αλλαγή των προσδοκιών της με την τελική εκτίμηση, προχωρά για το δωμάτιο των αγοραστών, με όπλα της τον δυναμικό της χαρακτήρα αλλά και το χιούμορ της. Στο δωμάτιο των 5 συλλεκτών οι αρχικές προσφορές έρχονται να ανατρέψουν τις διαθέσεις της Μαρίνας ενώ εκείνη με τον ανοιχτόκαρδο χαρακτήρα της και με μια αφιέρωση τους κάνει να αναθεωρήσουν.Περιμένοντας τον γενναιόδωρο αγοραστή της παρέας να την ικανοποιήσει με τις προσφορές του, η περίπτωση της Μαρίνας είναι από εκείνες που το αντικείμενο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία χάρη στην προσωπικότητα της πωλήτριας. Είναι αρκετό όμως αυτό για τους  απαιτητικούς αγοραστές του CashorTrash;

Έναν συλλέκτη με αγάπη, περασμένη από τον παππού του, για το παλιό αντικείμενο, καλωσορίζει η Δέσποινα Μοιραράκη. Με  ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα έθνικ αντικείμενα, ο Θάνος Λούδος ξεκινά την περιγραφή των στοιχείων του αντικειμένου, που φέρνει ο Γιάννης στο CashorTrash. Στοιχεία που ανεβάζουν την εκτίμηση αλλά επισημαίνουν και τα μεμπτά σημεία του αντικείμενου. Ο Γιάννης αποχωρεί για τον χώρο των 5 συλλεκτών έχοντας κάποιους άσσους στο μανίκι του, μα κυρίως το ίδιο το αντικείμενο, που γνωρίζει ότι υπάρχει γενικά έντονο συλλεκτικό ενδιαφέρον για το είδος του. Με μια ιστορία δυνατή από ένα ταξίδι του παππού του στη Σρι Λάνκα, ο νέος πωλητής από την Αθήνα βρίσκεται στο δωμάτιο των αγοραστών έτοιμος να υπερασπιστεί και να προωθήσει το αντικείμενο του, φτάνοντάς το στην υψηλότερη θέση ζήτησης. Η επιθετική τακτική και η ξαφνική συμμετοχή στις προσφορές κάποιων που έκαναν πίσω από νωρίς στη δημοπρασία,  ανεβάζει τη θερμοκρασία στον χώρο των συλλεκτών.

Ένα ακόμα ιδιαίτερο αντικείμενο έρχεται στο CashorTrash. Η ΔέσποιναΜοιραράκη και ο ΘάνοςΛούδος υποδέχονται τον Ριχάρδο από την Κέρκυρα. Με μητέρα Άγγλο-Ιρλανδή  και πατέρα Έλληνα, ο Ριχάρδος χαίρεται, που κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, συμμετέχοντας σε μια ελληνική τηλεοπτική δημοπρασία. Δύο ιδιαίτεροι προβολείς, που τα χρώματά τους φέρνουν εικόνες από ασπρόμαυρη πολεμική ταινία, δίνουν τροφή στον εκτιμητή Θάνο Λούδο για πληροφορίες και σχετικές αναφορές σε παγκόσμιους πολέμους. Με ικανότητες στη διπλωματία, ο Ριχάρδος βρίσκεται μπροστά στους 5συλλέκτες και διευθύνοντας με απόλυτη μαεστρίατην όλη διαδικασία, στο δωμάτιο των αγοραστών τα πράγματα αποκτούν αναπάντεχο ενδιαφέρον.Παρά τις υψηλές προσφορές, ο Ριχάρδος θα πουλήσει ένα αντικείμενο, κειμήλιο από την κληρονομιά, που του άφησε ο παππούς του;

Αν κάποτε χανόταν κάποιος στα ανοιχτά της θάλασσας μέσα σε ομίχλη , τότε σίγουρα θα χρειαζόταν το αντικείμενο του Νικόλα! Με έναν χαρακτηριστικό ήχο, ενός αντικειμένου που θα μπορούσε για μερικούς να αποτελέσει σπαζοκεφαλιάη χρηστικότητά του, η Δέσποινα Μοιραράκη μαθαίνει τα πάντα για τον Νικόλα και την αγάπη του για τα ναυτικά αντικείμενα, που έμελλε να γίνει και το επάγγελμά του με τα χρόνια. Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία σε ό,τι θυμίζει το Ναυτικό, η Δέσποινα Μοιραράκηκρέμεται από τα λόγια του Θάνου Λούδου, που για ακόμα μια φορά φέρνει τις ξεχωριστές πληροφορίες του αντικειμένου στην επιφάνεια. Γνώστης του αντικειμένου αλλά και ήρεμη δύναμη, ο Νικόλας μπαίνει με έναν άλλο αέρα στο δωμάτιο των αγοραστών, γνωρίζοντας ότι έχει ένα συλλεκτικό αντικείμενο στα χέρια του.Με την ΆνταΠανάνα αγαπά τα ναυτικά αντικείμενα λόγω καταγωγής, την ΙόληΧιωτίνη, που αρέσκεται στο να βλέπει σχεδόν πάντα αναδομημένο ένα αντικείμενο στο μυαλό της αλλά και τον Γιώργο Τσαγκαράκη, που του αρέσει η αρχική μορφή ενός αντικείμενου για τις συλλογές του, το παιχνίδι της δημοπρασίας ξεκινά δυναμικά! Η χαρακτηριστική  ερώτηση του Δημήτρη Δεμερτζή, αν ο πωλητής είναι έτοιμος να αποχωριστεί το αντικείμενό του, φαίνεται να ξεπερνά τη δύναμη των προσφορών που παίρνει ο Νικόλας.

CashorTrash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια!Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το CashorTrashτα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου

ProjectManager: Γιώργος Ευφραιμίδης

Σκηνοθεσία: JoΣισμάνογλου

Head of Productions: ΣάββαςΒέλλας

Executive Producer: ΒασίληςΓεωργιάδης

Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου

Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου

Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής

Εκτέλεση παραγωγής: GreenPixelProductions

 

#CashOrTrashGR  #StarChannelTv

Instagram: @starchanneltv    https://www.instagram.com/starchanneltv/

Facebook: @StarChannelGrTvhttps://www.facebook.com/StarChannelGrTV

Twitter: @StarChannelGr   https://twitter.com/StarChannelGr

TikTok: @starchannelgr    https://www.tiktok.com/@starchannelgr

https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash

https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook