Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ηρώ, την Ελένη Πέτα και τον Μύρωνα Στρατή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η Ηρώ έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και μας μαγεύει με την υπέροχη φωνή της. Πιο αληθινή από ποτέ, μιλάει για τη ζωή της και εκφράζει με πάθος όλα τα συναισθήματά της μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια της.

Στη συνέχεια, η Ελένη Πέτα έρχεται στην παρέα τους και μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια απόλυτα ταιριαστή συνάντηση επί σκηνής μαζί με την Ηρώ. Η Ελένη Πέτα δίνει τη δική της νότα με τις ερμηνείες της, ανάμεσα σε αυτές είναι και το νέο της τραγούδι.

Ο Μύρωνας Στρατής συνεχίζει δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους με τη θετική του ενέργεια, το ζεστό του χαμόγελο, αλλά πάνω από όλα με τα ξεχωριστά του τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε τραγουδήσει.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Κυριακή Νικολάου. Η  Κυριακή είναι 27 ετών και έρχεται από την Λευκωσία, παίζει πιάνο από 10 ετών, έχει τελειώσει μουσικοθεραπεία και τραγουδάει επαγγελματικά.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 10 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN

 

 

Δείτε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook