Η δημόσια υποστήριξη της Αντωνά στην Τούνη μετά την αποκάλυψη του αυτοάνοσου
Η Μαρία Αντωνά έπλεξε το εγκώμιο της Ιωάννας Τούνη.
Την απόφαση της Ιωάννας Τούνη να μιλήσει ανοιχτά για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί σχολίασαν σήμερα μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.
Μέσα σε όλα, η Μαρία Αντωνά που όπως είπε γνωρίζει την Ιωάννα Τούνη από τη Θεσσαλονίκη καθώς είχαν κοινές παρέες και ξέρει πολύ καλά πως ότι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει εντελώς μόνη της χωρίς να έχει βοήθεια από κανέναν.
«Η Ιωάννα είναι ένα παιδί που δεν της έχει χαριστεί τίποτα. Είναι πάρα πολύ δουλευταρού. Έχει ξεκινήσει από το μηδέν και χωρίς κυριολεκτικά καμία βοήθεια από την οικογένεια που όχι μόνο δεν τη βοηθήσανε αλλά ξέρουμε ότι πέρασε και κάτι πάρα πολύ σοβαρό με τη μητέρα της που εν τέλει την έχασε και δεν το δημοσιοποίησε ποτέ για να πάρει προβολή.
Δουλεύει πραγματικά ασταμάτητα. Ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 το πρωί και δουλεύει μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Είναι αυτοδημιούργητη 100%» είπε η Μαρία Αντωνά.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νέο single για την Ελένη Σαραγούδα με την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη
- Άδωνις Γεωργιάδης για το ατύχημα της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Ιταλία: Είναι καλά, χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ, εμπιστεύθηκε το ΕΣΥ
- Σμαραγδής: Το επεισόδιο με τον κριτικό που έκανε φρικώδη πράγματα στην προβολή του «Καποδίστρια» και ο αστυνομικός που του είπε «Έλληνες σαν εσάς δεν συλλαμβάνω» (βίντεο)
- Καλλιθέα: Μάχη για τη ζωή του δίνει το κοριτσάκι που έπεσε στο συντριβάνι – Η μαμά της μικρής λιποθύμησε, όταν την αντίκρισε, λέει αυτόπτης μάρτυρας (βίντεο)
- Άρτα: Θλίψη για την 35χρονη νηπιαγωγό που πέθανε ενώ θήλαζε το νεογέννητο μωρό της
- Κλέλια Ανδριολάτου: Πόζαρε με λευκό κορμάκι στο Instagram – Δείτε τις φωτογραφίες
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Πράσινοι μαχητές, θριαμβευτές στο ντέρμπι με Tαμπόρδα!
- Άννα Κορακάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τη νεογέννητη κόρη της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook