Σοφιάννα Αβραμάκη: Έδωσε το όνομά της σε… ερωτική στάση

Η Σοφιάννα Αβραμάκη δεν μάσησε τα λόγια της στο «After Dark» και μίλησε για όλους και για όλα!
Η Σοφιάννα Αβραμάκη βρέθηκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και για τη… ρετσινιά που της έχουν κολλήσει πλέον.
Η Σοφιάννα χωρίς να μασάει τα λόγια της, αναφέρθηκε σε όσα της καταλόγισαν περί σχέσης -αρχικά- με τον Γιάννη Τσολάκη ο οποίος είχε σχέση πριν καν μπει στο παιχνίδι αλλά και -αργότερα- με τον Άρη Σοϊλέδη.
«Δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Δεν είχα καταλάβει την έκταση που είχε πάρει. Μίλησα με την οικογένειά μου και τους παππούδες μου και μου είπαν ότι είχε σφιχτεί το στομάχι τους γιατί είναι σοβαρό και, ιδίως όταν είσαι μία ελεύθερη κοπέλα και ακούγονται αυτά τα πράγματα. Μου κόλλησε η ρετσινιά της αντροχωρίστρας. Μου είχαν βγάλει ότι είχα σχέση και με τον Γιάννη Τσολάκη» είπε η Σοφιάννα και συνέχισε για τη σχέση της με την Ασημίνα με την οποία στην αρχή του παιχνιδιού και για μεγάλο διάστημα, είχαν έρθει κοντά η μία στην άλλη.
«Με την Ασημίνα ήμασταν κολλητές φίλες μέσα στο Survivor. Μεσολάβησαν όμως αρκετά πραγματάκια μεταξύ μας. Ανέφερε και αυτή κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη το οποίο ήταν ψευδές. Το είπε αντιδραστικά γιατί είχα υπερασπιστεί τον Άρη σε ένα περιστατικό, το οποίο έδωσε άλλη βαρύτητα στην όλη κατηγορία γιατί είναι άλλο να το λέει ένα άτομο που βρίσκεστε κοντά που είστε φίλες και είναι άλλο να το λέει ο Εμμανουήλ και η Βρισηίδα που θα ακουστεί περισσότερο σαν κουτσομπολιό. Δεν είναι όμως ότι δεν θα ξαναμιλήσω στην Ασημίνα ή ότι δεν θα χαρώ εάν κερδίσει το Survivor ή αν θα φτάσει μακριά».
Μάλιστα σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά «σε ποια στάση θα έδινε το όνομά σου» (σ.σ. ερωτική), απάντησε με τρόπο «γαβγίζοντας»…
Ολες οι Ειδήσεις
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
- Δράμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την θανατηφόρα επίθεση της αρκούδας στον ορειβάτη
- Δέσποινα Βανδή: Ευχές για την ονομαστική εορτή της κόρης της, Μελίνας Νικολαΐδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook