«Η γη της ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στο MEGA.

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Παρασκευή 17 Ιουνίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 218

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος επισκέπτονται τη Φανή και τη μικρή Αγγελική, και όλα δείχνουν να πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους. Η Άννα παρακούει μια εντολή της Μυρτάλης και γίνεται χαμός στο ελαιοτριβείο.

Όλοι, όμως, παίρνουν το μέρος της Άννας. Η Βασιλική και ο Φίλιππος επιστρέφουν στη Μάνη, και το ζευγάρι χαίρεται που είναι και πάλι δίπλα στην κόρη του.

Αργότερα, ο Λυκούργος και η Χάιδω ανακοινώνουν στον Φίλιππο ότι θέλουν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους. Η Μαργαρίτα παρακολουθεί τον Αλέξη και διαπιστώνει ότι δεν πηγαίνει στις συνεδρίες με τον ψυχίατρο στη Σπάρτη.

Η Φανή πέφτει νεκρή και ο τρόμος σκορπίζεται, στη σειρά «Η γη της Ελιάς» του Mega. Όπως γράφει το youfly, η μητέρα της Αγγελικής χάνει τη ζωή της σε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται σε τεράστιο πανικό.

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος επισκέπτονται την πρωτεύουσα, για να δουν ξανά την μικρή Αγγελική. Η Φανή βρίσκεται στη δουλειά, με αποτέλεσμα εκείνοι να την περιμένουν στο σπίτι, αγκαλιά με την κόρη της.

Στο δρόμο της επιστροφής, η Φανή ανοίγει το κινητό της την ώρα που οδηγεί, με αποτέλεσμα να χάνει τον έλεγχο. Ένα μήνυμα της αποσπά την προσοχή και την οδηγεί στον.. θάνατο.

Η αγαπημένη μας Φανή πέφτει νεκρή στην γη της ελιάς, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά. Τί θα συμβεί με την μικρή Αγγελική και πώς θα διαχειριστεί την κατάσταση η οικογένεια Βρεττάκου;

Ο Ισίδωρος προσλαμβάνει ψυχολόγο για το παιδί και στέκεται πλάι του. Ο Μάνος του ζητάει να την πάρουν μαζί τους στη Μάνη. Όλα κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή. Η μικρή Αγγελική μένει ολομόναχη. Θα καταφέρουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος να πείσουν την Αντιγόνη να αναλάβει τις ευθύνες της;

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook