Cash or Trash, μια από τις πιο πετυχημένες εκπομπές στην Ευρώπη, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη!

Με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, η Δέσποινα Μοιραράκη μας προσκαλεί και μας υποδέχεται στη δημοπρασία της ζωής μας, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:30 στο Star και στο CashorTrash!

Σήμερα, Κυριακή19 Ιουνίου,η Δέσποινα Μοιραράκημας καλωσορίζει σε ένα ακόμα φανταστικό επεισόδιο του CashorTrash! Ο Θάνος Λούδος θα δώσει την εκτίμησή του και οι επίδοξοι αγοραστές, Γιώργος Τσαγκαράκης, Γεώργιος Καράμπελλας, Άντα Πανά, Ιόλη Χιωτίνη,Δημήτρης Δεμερτζής, Φοίβος Στρουγγάρης, θα τα διεκδικήσουν!

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται στο δωμάτιο του εκτιμητή ένα ζευγάρι από τα Γιάννενα, τη Στεφανία και τον Βασίλη. Ένα διαφορετικό ζευγάρι αντικειμένων, κειμήλιο του Βασίλη από τον πατέρα του, είναι ο μικρός θησαυρός, που αφήνει στα χέρια του Θάνου Λούδου για να εκτιμηθεί. Αναλαμβάνοντας ο καθένας από ένα ρόλο, του «αινιγματικού» και του «ομιλητικού», η Στεφανία και ο Βασίλης μπαίνουν

στο δωμάτιο των αγοραστών για να ζήσουν δυνατά την πρώτη τους δημοπρασία. Αν και η εκτίμηση δεν τους άφησε πλήρως ικανοποιημένους, το ζευγάρι παίζει μεταξύ δύο ταχυτήτων για την καλύτερη προσφορά. Οι πέντε συλλέκτες βρίσκουν ο καθένας κάτι διαφορετικό για τα αντικείμενα του ζεύγους πωλητών και κάνοντας τις προσφορές τους διεκδικούν ο καθένας με τησειρά του το κλείσιμο μια καλής συμφωνίας. Τι συμβαίνει όμως όταν οι προσφορές του Δημήτρη Δεμερτζή, που έχειιδιαίτερη αγάπη στο παραδοσιακό χειροποίητο αντικείμενο, πέφτουν στο κενό; Ποιος αγοραστής θα καταφέρει να κάνει την πιο συμφέρουσα προσφορά, που να ικανοποιεί και τους δύο του ζεύγους πωλητών;

Μια ακόμα περίπτωση ιδιαίτερου αντικειμένου έρχεται στο CashorTrash!Από τη Δέσποινα Μοιραράκηκαι τον Θάνο Λούδο, ο Βαγγέλης από τη Δράμα μαθαίνει στο δωμάτιο του εκτιμητή απίθανες πληροφορίες, για ένα αντικείμενο που έχει στην κατοχή του αρκετά χρόνια. Ο πωλητής,που έχει έντονη αγάπη για το «παλιό», κάτι που κληρονόμησε από τον πατέρα του, ελπίζει ναπεράσει αυτή την αγάπη και στα δικά του παιδιά, ως νέος πατέρας. Η εκτίμηση, που παίρνει από τον Θάνο Λούδο για το αντικείμενό του, του δίνει αρκετά μεγάλη ώθηση για σκληρές διαπραγματεύσεις στο επόμενο στάδιο. Οι λεπτομέρειες για την χρηστικότητα του ανδρικού αξεσουάρ εποχής του Βαγγέλη καθιστούν το αντικείμενο του «μήλον της έριδος» στο δωμάτιο των αγοραστών. Κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά και με όψη αινιγματική ωθεί τους αγοραστές σε υψηλότερες προσφορές. Η Άντα Πανάκαι ηΙόλη Χιωτίνη διεκδικούν το αντικείμενο του πωλητή από τηΔράμα αλλά η προσφορά ενός λάτρη και συλλέκτη παρόμοιων αντικειμένων από την παρέα προκαλεί σύγχυση. Σε ποιου τα χέρια τελικά θα καταλήξει, αυτό το κομψό αντικείμενο ευγενών;

Η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχεται τονΒλάση, με το ιδιαίτερο μηχανόβιο στυλ, ο οποίος εκφράζει τη χαρά του του για την γνωριμία μαζί τηςκαι τις γνώσεις της επάνω στο παλιό αντικείμενο. Ο Βλάσης φέρνει στο CashorTrashένα αντικείμενο που διχάζεικαι ο Θάνος Λούδος, με την ανάλογη πάντα περιέργεια, επεξεργάζεται το διφορούμενο αντικείμενο του Βλάση και δίνει τις λεπτομερείς πληροφορίες που μπορεί είτε να απογειώσουν ή και να προσγειώσουν τις προσδοκίες ενός πωλητή. Ο Βλάσης βγαίνει από το δωμάτιο του εκτιμητή γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το αντικείμενό του έχει ιστορία, συναίσθημα αλλά καιdesign. Με αυτό το τρίπτυχο επιχειρηματολογίας, ο πωλητής ξεκινά το παζάρι του με τους πέντε αγοραστές. Περιμένοντας ρεαλιστικές προσεγγίσεις από τους Ιόλη Χιωτίνη, Γιώργο Τσαγκαράκη, Γεώργιο Καράμπελλα, Δημήτρη Δεμερτζή και Άντα Πανά, ο πωλητής ακόμα μιας ενδιαφέρουσας περίπτωσης αντικειμένου, παίρνει μοναδική ικανοποίηση με την περιέργεια των αγοραστών, όχι τόσο ικανή όμως ώστε να ολοκληρώσει, όπως φανταζόταν αρχικά, την εμπειρία του.

Ένα αντικείμενο, επιτομή της έννοιας του CashorTrash, είναι το αντικείμενο που φέρνει η Νάγια στο σημερινό επεισόδιο. Ο Θάνος Λούδος κρατά στα χέρια του ένα χαρακτηριστικόδείγμα μιας εποχής με έντονο το θρησκευτικό στοιχείο αλλά και την παράδοση. Πως μπορούν όμως τα υλικά και η ποιότητα κατασκευής να δημιουργούν εμπόδια στην περίπτωση της Νάγιας και του αντικειμένου, που φέρνει; Με αρκετά χαμηλή εκτίμηση, ίσως και τηχαμηλότερη, ως τώρα, που έχει γίνει στο CashorTrash, το αντικείμενο της Νάγιας μπαίνει στην κατηγορία Trash, παρά την παλαιότητα και τη σχετικά καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Η δυναμική πωλήτρια μπαίνει στο δωμάτιο των αγοραστών με έναν αέρα, που της δίνει η συνεχής ιστορία του αντικειμένου της, αφού έχει περάσει από τα χέρια ήδη 2 γενεών γυναικών. Ο Γεώργιος Καράμπελλας με την αγάπη στο παραδοσιακό αντικείμενο αλλά και η Ιόλη Χιωτίνη, που της αρέσει να αποδομεί την υπόσταση του αντικειμένου, που έχει μπροστά της, όταν αυτό κεντρίζει το ενδιαφέρον της, δυσκολεύουν τον Δημήτρη Δεμερτζή στηδιεκδίκηση του αντικειμένου. Το στοιχείο του αναπάντεχου κάνει τη διαφορά στο CashorTrash και ίσως η ιστορία περάσματος του αντικειμένου από γενιά σε γενιά σταματάει κάπου εδώ.

CashorTrash, τα αντικείμενα ξετυλίγουν τις ιστορίες τους και διεκδικούν την καλύτερη προσφορά για να αλλάξουν χέρια!Γιατί τελικά η ιστορία είναι αυτή που καθορίζει την τιμή και με κάποιες έξυπνες προσφορές, τα παλιά αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε πολλά – πολλά μετρητά. Πολλοί θησαυροί, αυθόρμητες διαπραγματεύσεις, με γέλια και χιούμορ, το CashorTrashτα προσφέρει όλα!

Μην το σκέφτεσαι, έλα και εσύ θα αποφασίσεις πόσα θα κερδίσεις!

Παραγωγός; Νίκος Χριστοφόρου
ProjectManager: Γιώργος Ευφραιμίδης
Σκηνοθεσία: Jo Σισμάνογλου
HeadofProductions: ΣάββαςΒέλλας
ExecutiveProducer: ΒασίληςΓεωργιάδης
Δ/νση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Δημάκου
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Χάλκος, Σπύρος Τριανταφύλλου
Σκηνογράφος: Τζιοβάνι Τζανετής
Εκτέλεση παραγωγής: GreenPixelProductions

#CashOrTrashGR #StarChannelTv
Instagram: @starchanneltv https://www.instagram.com/starchanneltv/
Facebook: @StarChannelGrTvhttps://www.facebook.com/StarChannelGrTV
Twitter: @StarChannelGr https://twitter.com/StarChannelGr
TikTok: @starchannelgr https://www.tiktok.com/@starchannelgr
https://www.star.gr/tv/psychagogia/cash-or-trash
https://www.star.gr/tv/press-room/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook