Χρήστος Δάντης: Ξέσπασε κατά Μαρτίκα και Σταυρούλας – «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται»
Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει απόλυτα τη σύντροφο του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor.
Και βέβαια δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα προσβλητικά είπαν για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον ίδιο, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ότι δήθεν τον χρησιμοποιεί στο Survivor ως βιτρίνα.
Στο χθεσινό (21/6) επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους Σπύρο και Σταυρούλα να συζητούν μεταξύ τους, ρίχνοντας τα «καρφιά» τους στην Ασημίνα. Στην κουβέντα τους ακούστηκαν εκφράσεις όπως «η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν» και «εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», είπε η Σταυρούλα.
Τα λόγια αυτά δεν άφησε ασχολίαστα ο τραγουδιστής, ο οποίος έγραψε τα παρακάτω στο Instagram:
«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» έγραψε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.
Και στην ατάκα της Σταυρούλας Χρυσαειδή ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα, σχολίασε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».
Η Ασημίνα ξέσπασε επίσης και ευχήθηκε να μην δώσει ούτε ένα ευρώ ο σύντροφός της ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι.
Η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Survivor ανέφερε: «Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες και έκαναν α, μπε, μπα, μπλομ στο ποιον θα βγάλουν και ο κλήρος έπεσε σε μένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου».
Η παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor συνέχισε λέγοντας: «Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ».
Ολες οι Ειδήσεις
- Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα φούλ ερωτευμένοι – Νέες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους
- Το Πακιστάν προτείνει κατάπαυση του πυρός δύο εβδομάδων στο Ιράν και άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ – Η Τεχεράνη είναι θετική στην πρόταση – Αναμένεται η απάντηση Τράμπ
- Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου , προπονητής – θρύλος του ρουμανικού ποδοσφαίρου
- Φοβερές εικόνες: Ιρανοί με σημαίες σχηματίζουν ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από κρίσιμες υποδομές – Δείτε βίντεο
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Χάνομαι σε δάκρυα χαράς»
- Το MEGA αποτίει φόρο τιμής στη Μαρινέλλα – Η τελευταία της μουσική εμφάνιση στην τηλεόραση – Μ. Σάββατο στις 21:00 (Τρέϊλερ)
- Υπερτυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 50.000 ευρώ κάθε μήνα για 2 χρόνια – Σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας ο «χρυσός» λαχνός του «24 ΜΗΝΕΣ ΤΥΧΗ»
- Επίσκεψη του Ιάπωνα πρέσβη στην ΕΡΤ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook